martes, 1 de marzo de 2016

Ple ordinari del mes de Febrer

Poc que contar del ple ordinari del mes de febrer. Sols es van haver mocions i els pregs i preguntes.

Mocions del PP sobre plagues: 
1- Demanant actuació per part de la Conselleria davant el perforador del pi (tomicus destruens) - esmenada la moció va ser aprovada amb els vots a favor de PSOE, Compromís, EUPV i C's i en contra del PP per no estar d'acord amb l'esmena
2.- Demanant actuació davant possibles plagues del mosquit tigre i la mosca negra. (aprovada amb els vots a favor del PP, Compromís, EUPV i C's, i en contra del PSOE)
3.- Igualment davant la processionària del pi. Esmenada la moció va ser aprovada amb els vots a favor de PSOE, Compromís, EUPV i C's i en contra del PP per no estar d'acord amb l'esmena.

Moció del PP demanant que el Consell subvencione la totalitat de l'IBI agrari, pels sobrecostos derivats de les altes temperatures. 
Des d'EUPV proposarem esmenar la moció. La moció esmenada, va ser rebutjada amb els vots en contra del PSOE, abstenció de Compromís i vots a favor de PP, C's i EUPV.

Moció de Compromís sobre prevenció de l'asetjament escolar "Bullying". La moció va ser esmenada però en la votació (un poc liosa) les esmenes no van ser aprovades. Posteriorment la moció va ser aprovada amb els vots a favor de Compromís, EUPV, PP i C's, en contra de PSOE. 

Moció de Compromís sobre corrupció. La moció va ser esmenada per EUPV i posteriorment aprovada per unanimitat. Vos deixe la nostra intervenció on expliquem les esmenes.

Moció del PSOE sobre corrupció. La moció amb esmenes, és aprovada per unanimitat. Deixe ací la nostra intervenció.

Moció d'EUPV per la derogació de l'article 315 del vigent codi penal.  Vos deixe l'exposició. La moció va ser aprovada amb els vots a favor de PSOE, Compromís i EUPV, i l'abstenció del PP i C's.

Moció d'EUPV per a recuperar la gestió de la recaptació tributaria del servei d'arreplega del fem, per tal d'estalviar-se la part que es queda la Diputació. La moció va ser retirada, per a que l'equip de govern puga obtindre una informació detallada de quin volum de rebuts es cobren en via voluntària i quina quantitat en la via executiva. Vos deixe l'exposició.

En pregs i preguntes, des d'EUPV recordarem a l'equip de govern que estem a l'espera d'un informe per aclarir les anomalies detectades en el pagament de certes factures a l'empresa de l'aigua.




No hay comentarios:

Publicar un comentario