miércoles, 30 de noviembre de 2016

Resum del Ple de Novembre (II part): Mocions i pregunta sobre Xarxa LLibres

Sols hem quedava per comentar les mocions i els pregs i preguntes, sobre quan pensen efectuar el segon pagament a les famílies pels llibres de text escolar, xarxa llibres. Allà vaig.

La moció de compromís era per a demanar sumar-se a la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull. És la forma de representació valenciana a la Fundació Ramón Llull, una fundació que promou i defensa la llengua en els diferents territoris que la compartim en qualsevol de les seues variants.
La moció va ser aprovada amb 7 vots a favor (Compromís, EUPV i PSOE) i 2 en contra (PP i C's). 

La moció d'EUPV demanava sumar-se a la campanya d'Intermón de Zona lliure de paradisos fiscals. Bàsicament es tracta de que en les contractacions municipals, les empreses que pertanyen a altres grups d'empreses, han de fer un exercici de transparència informant de la seua estructura empresarial, d'on declara i paga impostos i afavorir les que es comporten de forma responsable.
La moció va ser aprovada amb 3 vots a favor (Compromís, EUPV i C's) i 6 abtencions (PP i PSOE).    

Ací vos deixe un enllaç amb informació de la campanya, ZONA LLIURE DE PARADISOS FISCALS

Per últim hem preguntat sobre el segon pagament de Xarxa Llibres.
La resposta és que l'Ajuntament no pot fer front a la part del pagament que li correspon. Amb l'amenaça de que es posa en perill la sostenibilitat financera de l'Ajuntament, s'ha demanat ajuda per a poder fer front a aquests pagaments. Estarem al tant.

L'altra pregunta va ser per a demanar informació sobre l'obra de reforma de la piscina, que s'ha aprovat per decret d'Alcaldia i de la qual no s'havia donat cap informació al respecte als membres de la corporació, no havia passat per cap comissió informativa i tant les condicions com el projecte ha estat aprovat per decret de l'Alcaldia sense participació de la resta de grups.

Això és tot ... crec que m'ha eixit una síntesi important. Els detalls els podeu vore als talls del vídeo.

Gràcies per el vostre interès.


No hay comentarios:

Publicar un comentario