jueves, 21 de septiembre de 2017

IX edició del sopar d'estiu

Sí, sí ... ja són nou les edicions del sopar d'amics d'EUPV que organitzem per al final de l'estiu i que serveix per a arrancar el curs polític

En aquesta ocasió a més, hem convidat als poblatans a la projecció del documental produït per la Diputació de València "FILLS DEL SILENCI", un documental que relata l'efecte de la repressió franquista en la societat valenciana.

Comptarem també amb la estimable presència de la companya Rosa Pérez, única representant d'EUPV al govern de la Diputació de València, responsable d'Inclusió Social, Teatres i Memòria Històrica, a qui volguérem també reconèixer la linea política de la Dipu, que per exemple aquest any es fa càrrec del 100% del cost dels serveis socials en municipis xicotets com el nostre o el compromís amb les famílies per a l'exhumació dels familiars assassinats ala posguerra.

També ens trobàrem enormement satisfets de comptar amb el president de l'associació de familiars de la fosa 113, de companys d'altres col·lectius i d'altres poblacions.

En definitiva prop d'un centenar de persones que ens aplegarem per xerrar, veure el documental i tenir una interessantíssima tertúlia.

Tancat, com no, amb la típica foto de família dels més perduts de la classe.

GRÀCIES una vegada més per la vostra assistència i atenció ... la propera serà la 10ena edició!!!!

Vos deixe ací un carrusel de fotos.




Ací l'àlbum complet.





No hay comentarios:

Publicar un comentario