martes, 5 de octubre de 2010

Liquidació del pressupost

Vull contar algunes coses de l'última setmana, encara que aquestes dies amb tanta festa no se si seran les millors per a anar introduint temes. Aquest és breu.

Ja s'ha fet la liquidació del pressupost de 2.009 i els números sobre el paper que fica l'equip del PP diuen que el resultat de l'exercici dona un resultat de -132.000 €.

El PP diu que globalment han reduit el deute pendent que tenien.

Jo he apreciat multitud de pràctiques extranyes que no compateixc i així els ho he fet saber. Per exemple:
Reconeixen el dret a una subvenció de Conselleria per a l'Escoleta que no es correspon amb l'impor reial pq la Conselleria ha clavat les tissores, especialment en educació.
El mateix passa amb la subvenció de Reforma del Mercat.

Però per a mi el més FORT és la reducció que han fet de les obligacions de pagament d'anys anteriors per adequació del Corralot (de 175.000 ho deixen en poc més de 21.000 €), en que s'han carregat uns 154.000 € d'un "plumazo" . Al mateix temps mantenen que tenen dret a una subvenció de 123.000 € i això és absurd.
No poden esperar 123.000 € per a una subvenció finalista i gastar 21.000 €. Però clar amb aquestes maniobres diuen que redueixen el dèficit d'anteriors anys.

Els he fet vore que seria el moment de depurar obligacions de pagament i drets, per saber quina és la situació actual.

Ho feren en 2.003 quan entraren per a intentar demostrar que el deute era major que el que deien els papers, però ara no volen ni sentir-ne parlar.

Si al menys donaren resposta a les evidències males pràctiques que expose ja em donaria per satisfet, però NO CREC.

La resposta del Sr. Alcalde, una vegada votada en Comissió la liquidació, i sense esperar a escoltar que haviem de dir els de l'oposició, mirant al Sr. Peñalva és "Alé, ja te'n pots anar si tens coses que fer !! "

Tota una falta de respecte, a la que el Sr. Peñalva (que demostra ser bon xicot) respon ... "home per un poc que em quede no passa res".

ESTO ES LO QUE HAY ....

2 comentarios:

  1. hi han dies de festa, però a tots els que en veritat ens importa el nostre poble traurem un ratet d' on siga i llegirem tot el que escrigues. ANIM

    ResponderEliminar
  2. Home, en part ho deia per mi mateixa. Pq en festes hi ha molts actes als que t'inviten i vols estar, i et deixa menys temps.
    Però gràcies ... i tranquil que algun moment traurem per a anar contant coses.

    ResponderEliminar