sábado, 3 de agosto de 2013

Foc a La Closa

Vaig amb la primera de les cosetes que volia contar. Pot ser pareixca anecdòtic, però il·lustra la manera d'actuar.
Supose que especialment els veïns i veïnes de La Closa, recordaran que el passat 15 de juny hi va haver una fumaguera impressionant a la zona, ja que s'estava pegant foc al solar lindant amb l'Institut de secundaria.
El fet que allí estiguera present el nou camió cuba, ( nou per al  poble, perquè és de segon o tercera mà i ens l'ha donat l'Ajuntament de Guadassuar que no el volia) com deia la presència del camió feia suposar que era un foc que ells mateixa havien iniciat, vaig pensar que per a netejar el solar.

Ja se que a mitat matí, amb un sol que badava les pedres, i al costat d'una zona residencial on hi ha vivendes pròximes pensar això és una animalada, però ... serà per animalades!!!

Total que vaig i pregunte en sessió plenària al Sr. Soler si era normal netejar un solar a mitat matí pegant-li foc.
La resposta del Sr. Soler, va ser que estava molt mal informat. Que no era per netejar, ... que era un exercici de pràctiques i que es va fer a primera hora del matí. Crec que menciona l'hora aproximada de les 08:00 o 08:30 h.

Per a desgràcia de qui recurreix constantment a la mentida, quan no troba forma de justificar les seues errades i senzillament assumir-les, tinc fotos del moment on es veu en les propietats de l'arxiu, que eren les 11:00 h. del matí i on si es tractava de pràctiques ja podien haver acudit al corral de sa casa a fer les pràctiques.

Encara recorde la sensació de fum i cendra per tot arreu del carrer aquell matí, i ni avís previ als veïns, ni disculpa posterior.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario