domingo, 8 de noviembre de 2015

El passat Ple del 29 d'octubre

Doncs certament tenia pendent el repasset a l´últim plenari.

No va ser un Ple amb massa controvèrsies.

Al punt 3.- S'aprova l'adhesió al servei de recaptació de sancions de transit (amb el vot en contra del PP), per part de la Mancomunitat. Nosaltres expliquem que preferim la recaptació dels tributs, des de l'Ajuntament, per tal d'estalviar el que ens cobren per eixes gestions. Però en aquest cas valorem, que no és un cost alt i especialment que no es tracta d'un tribut si no d'unes sancions, i en aquest cas l'important no és precisament un afany recaptatori, si no l'efecte corrector d'unes conductes inadequades.

Al punt 4.- S'aprova la subscripció d'un conveni amb la fundació Limne (amb el vot en contra del PP),  per tal de la recuperació soci ambiental del barranc. El programa d'EUPV ja incorporava l'aposta de recuperar l'espai per als veïns i veïnes de La Pobla llarga, a la qual es pot sumar la tasca de consciència mediambiental.
Si es gestiona bé, l'aposta és il·lusionant i està alineada perfectament amb la nostra visió.

Al punt 5.- S'adherim al conveni per promoure la Llei de transparència.
Al punt 6.- Es dona compte de noves multes i sancions al nostre Ajuntament, fruit de la gestió del PP.

Al punt 7.-  Per via d'urgència s'aprova l'adhesió a les ajudes als llibres de text per a la creació del banc de llibres (unanimitat), programa xarxa llibres amb la Diputació i la Conselleria.

Finalment citar que al punt de les mocions, s'aprovaren les mocions de C's demanant que s'estudie quins cicles formatius es podrien demanar al nostre poble i de Compromís demanant el suport a les marxes del dia 7 de novembre en contra de les violències masclistes.

També s'aprovaren dos mocions d'EUPV, però crec que  mereixen una entrada posterior, pq va passar una cosa molt interessant i no s'ho de perdre.


No hay comentarios:

Publicar un comentario