miércoles, 11 de noviembre de 2015

Sobre les mocions, o "donde dije digo, ..."

Com vos vaig dir, quedava pendent parlar de les dos mocions aprovades, per unanimitat, a proposta d'EUPV i de la curiosa transformació del PP.

La primera de les mocions demanava que s'encarregara una memòria valorada per a la construcció d'un gimnàs al CEIP Sanchis Guarner, i traslladar la petició a la Conselleria, així com també la petició de l'ampliació de l'aulari d'infantil.
A petició de la regidora d'educació acceptarem retirar la reivindicació de l'ampliació de l'aulari, per la senzilla raó de que ens anunciaren que eixes gestions ja estaven encaminades.

La segona de les mocions, demana simplement que tota la documentació que siga possible, i que actualment es deixa en una carpeta quan es realitza una convocatòria d'un òrgan municipal, la qual els regidors revisem per a estudiar els temes i hem de fer còpies en paper per a un estudi detingut, si ho considerem adequat, malgastant temps, paper, tinta, etc ... en la mesura del possible es deixe que fem còpia en format digital.

Aquesta iniciativa ja va ser proposada per EUPV en la passada legislatura, amb el PP al govern ... idèntica, sols canviant la data, i no va ser aprovada per que la majoria absoluta del PP ho va impedir.
Ací la intervenció de la moció que fa transformar el vot del PP

Total que el PP "donde dije digo, digo Diego", i això deixa clar que al PP al govern, poc li importa que faces propostes raonables, per que els seus interessos partidistes, s'imposaven. 
Ben pensat, no se si partidistes o personals. Ho deixe a la vostra interpretació, els fets són incontestables.

2 comentarios: