martes, 9 de junio de 2009

El projecte de peatonalització

Un company del PSPV-PSOE de La Pobla m'adverteix després d'un Ple al que EUPV no va poder assistir al convocar-se a mig dia, que l'Alcalde després de la sessió els havia anunciat que anava a proposar la peatonalització dins del Pla Confianza de la Generalitat (com el pla ZP però de la Generalitat), i que volia que fora aprovat per consens, si no ho aprovaria ell.

Dit açò heu de saber que esperavem que en algun moment ens transladaren alguna proposta per a ser discutida amb serenitat i temps. Doncs NO.

Ens comuniquen la convocatòria per a una Comissió on ens presenten uns projectes, quan arrivem a la Comissió han canviat un projecte per un altre que no estava a la documentació inicial, i després teniem el Ple per a aprovar els projectes tres hores més tard.

Consens? De veritat que l'Alcalde buscava consens? Jo crec que algú li hauria d'explicar el significat de la paraula i la diferència entre el consens i la unanimitat.

2 comentarios:

  1. I que hia de l'entrada al poble per Alberic?.
    Que vergonya.
    No será això mes prioritari que el projecte de peatonalització.?.
    Vatja ments privilegiades. No veig quin sentit te el tancar l'aorta principal de circulació del poble.

    ResponderEliminar
  2. Lamentable!! Em dóna vergonya viure a aquest poble governat per corruptes que volen plenar-se les butjaques sense importar el que prioritza al poble o aquelles coses començades i encara per acabar, que no ne son poques...

    ResponderEliminar