miércoles, 9 de septiembre de 2009

EL CARRER DE L'ALCALDE

Era una altra d'eixes decisions inexplicables del Sr. Soler. Pràcticament havia decidit fer de direcció prohibida la porta de sa casa.

La instal·lació de plaques de direcció prohibida a la baixada del nou pont de l’AVE venint de Rafelguaraf i altres en el mateix carrer però en sentit contrari, com a mesura ideada pel Sr. Soler era una bogeria.

Aquesta decisió, s'havia pres sense consultar ni a la policia, ni a ningú (com sempre), i estaba provocant un notable increment del trànsit al voltant de l’Escola Pública Sanchis Guarner, i lògicament és una decisió que no es pot sostindre per molt que siga fruit d’alguna ment il•luminada del PP que ningú es capaç d’entendre.

Afortunadament, fruit de les crítiques que li han plogut al Sr. Soler, m'he enterat que hui mateix s'ha rectificat aquesta barbaritat amb la retirada de les plaques i la substitució per a la restricció del tràfic pesat.

2 comentarios:

  1. Val, bona vesprada, per motius personals no puc donar la meua identitat, però si et fixes bè NO HA LLEVAT LA SENYALTITZACIÓ PER PRESIONS O CRÍTIQUES, SI NO PER QUÈ NO LI VENIA MASSA BÈ PEGAR LA VOLTA PER ANAR A SA CASA, ha omplit el carrer Juan Barona d'STOP'S i no a llevat el senyal de sentit prohibit del la baixada del pont, es veu que li cansava pegar una poqueta de volta. M'agradaria que investigares si la policia local d'aquest municipi fea servici de MÉS DE TRES Ó QUATRE HORES DE PLANTÓ EN EL ESMENAT CARRER, I INCLÓS ES CRIDAVA A LES PRIMERES HORES DEL DIA PERQUÈ PASAVA ALGÚN VEHICLE. els díes de mercat ambulant, o siga divendres, tenia un agent a la porteta de sa casa i un altre sense arma al mercat. VISCA SOLER!

    ResponderEliminar
  2. És cert. Ja són unes quantes les persones que m'han fet l'observació de que realment no s'han llevat les dos plaques. He de confesar, que quan vaig escriure aquesta nota, pensava que les havien retirat les dos, senzillament per que era l'actuació lògica i normal. GREU ERROR !!!! Aquesta gent no és lògica, ni normal. Així que digua'm que es manté el 50% de la "Chapusa", i no fan bé ni les rectificacions.

    ResponderEliminar