miércoles, 17 de febrero de 2010

Les insatisfactòries propostes del Plan E del 2.010.

Com ja contarem en el nostre butlletí d'hivern proposarem una sèrie de línies per a la inversió dels qüasi 490.000€ del fons que li corresponen a La Pobla.

1.- Uns 97.000 € podien anar a despesa corrent i proposaven que s'incrementaren las ajudes socials. Venen mals temps i pareix prudent que es puga ajudar a les famílies necessitades que no tinguen cap prestació.
2.- La resta del fons a l'Escoleta Municipal on calia canviar lliteres i on cal fer una bona instal·lació per al aclimatament. No pot ser que en hivern hagen d'estar els xiquets passant fred i amb calefactors tercermundistes a les aules.
Les altres vies adicionals eren les instal·lacions d'energia solar als edificis municipals (això seria doblement rendible ja que redundaria en que els diners de l'estat ara serien un estalvi futur).
I per últim el soterrament de contenidors, projecte a llarg plaç que hauria de començar i que ja hauria d'haver-se tingut en compte en les noves zones que s'han urbanitzat.

Bé de tot açò, el Sr. Alcalde sols havia tingut en compte el canvi de les lliteres (però fora del Pla). O siga que en el Pla E, res de res.
Resulta que un parell de propostes absurdes del PP (comprar una màquina talla-gespa, i comprar i instal·lar parquímetres) han segut rebutjades pel Ministeri (això ni era foment de l'economia sostenible, ni generació de treball, ni res de res).
Com a solució ràpida, el PP ha substituit aquestes propostes pel soterrament de contenidors (44.000€).

Per a mi es absolutament insatisfactori i una minúcia. Per una part podem pensar que incorpora alguna reivindicació nostra, però per altra part ho de manera insignificant i per que no té més remeí davant les seua constants clavades de pata.

Tot açò (canvis d'última hora inclosos) en un ple a les 10:00h del matí com ja denunciarem en el seu moment => http://portaldexativa.es/eu-acusa-al-pp-de-la-pobla-llarga-de-poner-en-riesgo-los-proyectos-del-plan-zp-del-2010/

PD: Les propostes definitives les podeu vore a http://portaldexativa.es/30933/

2 comentarios:

  1. Als que et llegim ací, ens agradaría coneixer la teua opinió (personal i com a representant dels comunistes locals) al respecte del cas de l'Orlando Zapata a Cuba.
    També, aprofite per a enviar el meu suport a les Abuelas de la Plaza de Mayo a l'Argentina, on avui han aconseguit recuperar un altre dels xiquets segrestats per la dictadura militar als anys 70...

    ResponderEliminar
  2. Ostres amic, em costa un esforç importantíssim lluitar dia a dia contra totes les dificultats que el Sr. Soler em fica, per a fer un seguiment exastiu i rigoros de la seua gestió, fins ara prou nefasta, com per a amés haver d'estar al tant dels aconteixements internacionals.
    He de confesar, que fins a hui no havia sentit el nom d'Orlando Zapata per a res, així que difícilment puc fer una valoració rigurosa al respecte. Els que em coneixen saben que quan he d'opinar sobre una cosa, procure estudiar intensament l'assumpte abans de pronunciar-me i jo crec que el Sr. Soler és conscient i per això opta únicament per la desqüalificació quan parla d'EUPV.
    Si et val d'alguna cosa, i a nivell general, com comprendràs, em pareix molt lamentable que una persona perda la vida per defensar les seues posicions pacíficament.
    Permet que afegeixca una cosa, no sóc representant dels comunistes locals, sino d'EUPV, formació en la qual hi ha comunistes (cert), socialistes, nacionalistes, pacifistes, ecologistes, feministes, etc ... i fins ara, molt satisfet de ser-ho.

    ResponderEliminar