sábado, 8 de mayo de 2010

L'Ajuntament NO paga als treballadors.

A dia de hui el Sr. Soler encara no ha pagat la nómina dels treballadors i treballadores de l'Ajuntament corresponent al mes d'abril. És innegable que açò demostra la deficient gestió econòmica que s'esta duent a terme i que ve arrastrant-se i deteriorant-se cada vegada més des del 2.008.
Per activa i per pasiva (com es sol dir), nosaltres hem advertit de la mala previsió econòmica, de lo mal que s'esta pressupostant, de la nefasta previsió i de la incapacitat que s'esta demostrant per a ajustar les obligacions de l'Ajuntament i la seua capacitat econòmica.
La mostra més palpable és aquesta, on si tenen sort i cobren el proper dilluns dia 10, hauran passat ja 1/3 del mes sense vore un euro pel seu treball (espere que les economies familiars no haguen patit massa).
Recorde que en la legislatura última amb Alcaldia d'EU, va haver un retard en pagar una nòmina de dos dies (pagaren el 2 crec recordar), i es va montar un gorda per part del PP i per part del Secretari general d'UGT (Santiesteban a qui no tinc el plaer de conèixer personalment), defensant el dret dels treballadors per aquell retard.
A dia de hui, aquelles mateixes persones que ficaven el crit al cèl, estan desaparegudes (ni se les espera), a lo vist 2 dies de retard d'EU, són molt més greus que 10 del PP per a alguns representants dels treballadors. No se pq no exigeixen al PP, com ho feien abans i abandonen als seus representats, o defenen més a l'empresa que als treballadors (sindicalistes moderns?).
Altra qüestió de la que m'he enterat (no ho he pogut confirmar oficialment però la font és molt fiable), és que l'Ajuntament porta mesos SENSE PAGAR A LA SEGURETAT SOCIAL.
Deu meu! On aném a parar? L'Ajuntament necessita una regeneració pel futur del nostre poble.

[Feu click a la notícia per a ampliar-la]

1 comentario:

  1. RES QUE COMENTAR VIÇENT MES SI LA CRISIS CONTINUA QUE CONTINUARA MES ALLA DE LO QUE NOSALTRES CREEM VORE COM ACABA SOLER , I DIC SOLER PERQUE ES ELL I SOLS ELL QUE FA I DESFA AL AJUNTAMENT.
    ¿TINDREM QUE PAGAR DERRAMA?

    ResponderEliminar