viernes, 10 de septiembre de 2010

El Sr. Soler ens cobra dos vegades el FEM

Que el fem fa pudor, ja ho sabem. Però la gestió de la recaptació del PP encara en fa més. El Sr. Soler ens està cobrant en el rebut del fem, un concepte que no ens hauria de cobrar, pq ja ens l'està cobrant el nou Consorci.

Com ho llegiu .... El que faltava !!!

Els ciutadans estan calents per una qüestió ben senzilla d'entendre, en el 2.009 per vivenda una familia pagava 49,29 € a l'any, i aquest 2.010 li tocarà pagar 85,53 € (una part a l'Ajuntament i altra al nou Consorci "Popular").

Però es que per a més INRI, a La Pobla Llarga, de la part que fins ara li hem pagat a l'Ajuntament (tres trimestres de 2.010, falta un), ens han estat cobrant de més pq apliquen un concepte que ja no haurien d'aplicar. Sols han d'aplicar l'arreplega.

Segons els meus calculs haurien de tornar 22,53 € per vivenda i 49,43 € per local comercial que s'han cobrat indegudament.

EUPV junt als companys del grup socialiste ja hem presentat un escrit a l'Ajuntament demanant la devolució als veïns, o deduint-ho de futurs rebuts.

Si no ho accepten, prendrem messures.

El més fort de tot és que en Juny i Juliol, per dos vegades vaig preguntar personalment si havien eliminat eixe concepte dels rebuts i l'Alcalde em va respondre que sí. Ara estic tractant d'esbrinar si mentia o si no s'enterava.

Doncs encara hi ha més !!!! Resulta que l'Ajuntament no sols ens cobra més del que hauria de cobrar, sino que els diners no es destinen, com en teoria haurien de servir, per a pagar el servei d'arreplega, ja que l'empresa d'arreplega no esta cobrant de l'Ajuntament i li ha presentat un contencios en el jutjat per impagament.

El nostre Ajuntament és una calamitat, fa uns mesos es donaren compte que no havien cobrat una mensualitat de l'escoleta i ho hagueren de facturar als pares 10 mesos després, ara estan cobrant mal el fem, som el municipi de major deute amb la Seguretat Social, encara no han presentat ni una sola xifra del pressupost de 2.010 ... si duren un poc més deixaran l'Ajuntament com un solar !!

A la majoria de regidors els tinc un apreci personal, però això no pot llevar la crítica política. En aquest cas la responsabilitat és de la Regidora d'Hisenda i en segona instància de l'Alcalde, però tranquils ja vos puc assegurar que ningú es farà responsable.

3 comentarios:

  1. ¿Por dónde presentaremos escrito vía penal o administrativa? ¿Devolución de cuotas indebidamente cobradas o delito de apropiación indebida?

    ResponderEliminar
  2. Home ! Anem a suposar que "cuotas indebidamente cobradas". Si descubrírem que s'emporten els diners ja parlaríem d'apropiació, però de moment no crec que siga el cas.
    De totes maneres, anem a esperar a vore si entren en raó i accepten la devolució d'ofici, sense haver de fer anar als veïns a sol·licitar res.

    ResponderEliminar
  3. Desde luego,que anem be,antes ens queisabem de la costo de giner,pero ara ,se escomença en giner i sacaba al desembre,damunt la majoria de la gent que depen del camp,com es el meu cas,el estiu es la historia interminable,fen cabales per arrivar a fi de mes .

    ResponderEliminar