martes, 30 de noviembre de 2010

Capitol III: El nou projecte del Monterrey

... continua de les anteriors (feu-li una ullada per a ficar-se al dia):

La versió oficial sobre per que han comprat 1.089 butaques, si el projecte es de 779, és que nosaltres manejem un projecte previ i que amb el nou projecte es va produir una ampliació de la capacitat a més de 1.000 butaques (1.020 en paraules del Sr. Soler, que tampoc són les 1.089 però deixem-ho correr).

El plantejament és el següent:
En l'única modificació aprovada aquesta legislatura, la documentació presentada i facilitada en la corresponent comissió i ple, era d'un projecte de 779 butaques (en això consistia l'ampliació al meu entendre per que és el que vaig vore als documents) . Per tant, hi ha dos possibles explicacions, o és fals i estan marejant la perdiu, o es veritat i el projecte ha estat modificat.
Però el que està clar és que si el projecte ha estat modificat, o la documentació facilitada no ha estat la correcta, o no ha passat pels organs competents.

La meua reflexió és que si realment és cert, que per a un poble d'uns 4.500 habitants hem ampliat a 1089 butaques (o 1.020 segons Soler), caldrà pràcticament que el 20% de la població assisteixca per a poder omplir-lo. Supose que fruit d'aquesta reflexió, naix l'artícle del Levante que vaig penjar en l'entrada del 20 de novembre.

Bé ... doncs la història no ha acabat.
Hem fique en contacte amb l'arquitecte qui lògicament confirma la versió oficial de l'ampliació. Al dia següent (laboral), li demane si em pot mostrar el projecte en qüestió per a poder disposar d'una còpia d'eixa nova distribució de butaques. Molt amablement em comunica que pot donar-me tot tipus d'explicacions, però que per a obtindre còpia hauré de demanar autorització per escrit al Sr. Alcalde. Dit i fet, cap problema. Al dia següent l'escrit ja està fet i presentat.

Em torne a ficar en contacte i li demane al Secretari, si pot parlar amb l'Alcalde per tal de que li trasmiteixca al tècnic l'autorització per a obtenir la còpia, agilitzar-ho i no fer el viatge debades.
El Secretari em demana uns minuts, passats els quals es fica en contacte amb mi, per a dir-me que textualment li han dit, que tranquil que "aquesta mateixa setmana t'ho fan arribar" (així que no cal que vaja) .

Espere espectant a que caiga el divendres per vore eixos documents i ...

Continuarà ...

2 comentarios:

  1. La història està contada amb una retard respecte del temps real. Es dir, el divendres que mencione fou fa dos divendres. JO JA SE QUE VA PASSAR quan va arribar eixe divendres, i la setmana següent també ... però això ho contaré abans que acabe aquesta setmana (abans del cap de setmana).
    El final encara no està escrit i jo no el connec.

    ResponderEliminar