viernes, 11 de marzo de 2011

L'escola demana diners als pares per a paper higiènic

A principis del mes de febrer el Col·legi d'Educació Infantil i Primària “Doctor Sanchis Guarner” de La Pobla Llarga, es va veure obligat a demanar a través d'una nota informativa, una aportació econòmica de “7€ per alumne, per a les despeses que s'ocasionen en concepte de material per a activitats de treball i informació comunes del centre, material informàtic per als alumnes i sobretot, per a l'adquisició de paper higiènic per a les mans“.

Encara que sempre s'ha sol·licitat alguna aportació als pares i mares, per a material escolar, és vergonyos que s'hagi arribat a l'extrem que els pares hagin de pagar de la seva butxaca fins al paper higiènic per rentar-se les mans.
Quan va arribar la nota a les meues mans (feu click a la imatge per a ampliar-la), em vaig quedar bocabadat. No m'ho podia creure.

L'Ajuntament és el responsable del manteniment del centre i entre les seues competències està la de proveir aquest material, i no deixar als xiquets i xiquetes sense paper, entre altres coses perquè per a això es reben fons de l'estat.
La decisió va ser aprovada en el Consell Escolar del Centre, el passat 1 de setembre, davant el risc de quedar-se sense subministrament, davant el racaneig de l'Ajuntament, i va ser comunicada a través dels alumnes i alumnes, fa poc.

El PP sempre troba un motiu per aplicar mesures d'estalvi en Educació, i altres assumptes socials, i mai on realment hauria de fer-ho que és en publicitat, propaganda i despeses supèrflues. Pot deixar als i les alumnes sense paper, i després gastar-se els diners en mega butlletins de 250 pàgines a tot color per a publicitar al Sr. Soler.
La política de la F1 enfront de la dels barracons.

1 comentario:

  1. La despesa en material de neteja li pertoca a l'ajuntament. No pot excusar-se en la Conselleria ni en el ministeri. En aquest cas caldria parlar dels diners malgastats en urbanització que ninguna falta fa com La Closa o el poligon de darrera dels Carrers Santa Anna i Faios.

    ResponderEliminar