martes, 25 de septiembre de 2012

Sobre les bases de la borsa de treball

Així ràpidament he de confesar que hi ha un parell de coses que m'han cridat l'atenció (estic parlant de les bases de la borsa de treball).
La primera d'elles la poca valoració dels mesos d'experiència laboral, ja que un mes de treball són 0,033 punts, quan un curset de 15 hores són 0,1 punts (es dir 3 mesos de treball).
Però sense dubte, l'aspecte més fosc constitueix el punt dotze a la pàgina huit. Curiosament eixe punt es veu clarament que està en un tó negreta que denota que ha estat afegit sobre la base existent i el contingut resulta preocupant.

Apareix la possibilitat d'una entrevista "si el tribunal lo cree oportuno". Tots sabem que passa amb açò de les entrevistes, però que a més figure com a "possibilitat" és la "monda". Que faran decidir si hi ha entrevista o no en funció dels candidats i de les puntuacions obtingudes?

Jo tinc molt poca confiança en que el sistema siga transparent, sobretot amb els precedents que ha demostrat aquest equip de govern.
Que penseu??

5 comentarios:

  1. PUES QUE ES MES O MENOS LO QUE FEA LA TEUA CUALISIO CUANT MANABA, AL IGUAL QUE FEA LA MACHORIA ABSOLUTA DEL PSOE CUANT MANABA, AMI PERSONAL MENT EL PRIMER ALCALDE DEMOCRATIC DE ESTE POBLE ME VA DEMANAR EL CARNET DEL PARTIT PER A DONARME FAENA. AISO TAME ES MEMORIA HISTORICA, O YO PER LO MENOS MANRECORDE TU TAL VEGA NO ENCARA ERES CHOVE.

    ResponderEliminar
  2. O siga...que el que s'esta fent està MALAMENT.

    Jo crec recordar que a les comisions de contractació del govern EU-PSPV hi havia representació de l'oposició (aleshores PP) i de sindicats, no?

    Igualet que ara, no?

    ResponderEliminar
  3. Estic segur 100% que cap dirigent d'EUPV, ni ara, ni abans, han demanat a cap persona el carnet del partit per a obtenir un lloc de treball.
    Com bé han explicat, abans a la comissió de contractació tenia presència dels sindicats i dels partits de l'oposició, i no com ara. La transparència d'un govern i altre, en aquest sentit, no resisteix la més mínima comparació.

    ResponderEliminar
  4. Ximo Vidal, regidor PSOE26 de septiembre de 2012, 18:02

    Senyor Anónimo primer:

    La seua acusació és directa a una persona i convindria que mostrarà vostè la seua identitat per a que esta persona que vostè acusa pugera si així ho considerara, defendres de la seua acusació. No li pareix que és de ser molt covard realitzar esta acusació i amagar-se baix les sigles d’ANÓNIMO ?

    Estic convençut que a vostè no li han donat treball per tenir el carnet del PP, o si ??

    ResponderEliminar
  5. No sé si li hauran donat faena per tenir carnet, per la seva caligrafia està clar que no

    ResponderEliminar