viernes, 19 de abril de 2013

Altres qüestions del darrer Ple

Dos aspectes més vull destacar del darrer plenari: El ja redundant assumpte del Fem i el de les Antenes.

Comence per les antenes per a avançar simplement, que hem negociat modificacions en la proposta inicial d'ordenança que teniem a la taula. 
Increïblement i per a sorpresa meua, el PP que no mostra mai disposició a modificar les seues posicions inicials, es va mostrar disposat i va permetre que introduirem esmenes que en ser acceptades, han portat a una proposta consensuada de ordenança de telefonia mòbil.
Lamentablement no tinguérem el temps desitjable per a un treball més detingut (com sempre en 48 hores de la comissió al Ple), però va donar cabuda a fer canvis substancials al menys en aspectes més essencials.
No vaig a entrar ara en detalls pq simplement vull esperar a que es faça la redacció final i es publique oficialment. 
Temps hi haurà ... però si algú no pot aguantar i necessita un escoltet que em faça un mail i li conte.

Lo del Fem és greu o a mi m'ho pareix:
Recordareu que setembre de 2.010 ja denunciarem les irregularitats en el cobrament del Fem. Una vegada l'Alcalde va decidir tornar una part, quedava pendent de tornar el cobrat de més al 2.006, 2.007 i 2.008.
Durant molt de temps, ja que l'Alcalde havia dit que ho tornaria més endavant, esperàvem que moguera fitxa, després he estat preguntant per l'assumpte a les comissions reiteradament i sempre era un assumpte pendent d'aclarir, ho hem d'estudiar, etc ...
A les últimes comissions ja l'Alcalde deia que eren pocs diners (uns 5 o 6 € segons ell) i jo insistia que s'ho miraren que el que han cobrat de més, votava de 23 € a les vivendes i de 50 € als locals comercials.
Finalment l'Alcalde soltà un quan vullgues vens i que t'ho aclareixquen.

I SORPRESA !!!! ..... No he necessitat ninguna aclaració de ningú. Amb 5 minuts que em deixaren vore l'expedient, vaig trobar un document d'OCTUBRE de 2.010, DIRIGIT AL SR. ALCALDE, en el que la propia empresa que feia la recaptació del Fem, reconeix que ha estat cobrant de més, que el total cobrat de més puja 23,55 € per vivenda i 51,29 € per local comercial, i que els diners es van ingressar a l'Ajuntament.

L'Alcalde diu que això està prescrit, quan resulta que era coneixedor de la situació des de 2.010 i l'ha anat allargant expressament. Que faça el que crega convenient, ... però per a mi queda retratat en les seues decisions, i aquesta actitud senzillament em pareix indigna.


1 comentario:

  1. una mes! cambrer! fica'm una altra! que siga de "vostangue"...

    ResponderEliminar