miércoles, 8 de octubre de 2014

El museu misterios II

Doncs al concert de hui, m'ha comunicat personalment el Sr. Alcalde que demà no hi haurà inauguració del museu. TOMA ESA !!!!

O siga que quan li se va preguntar des de l'oposició, va dir que no hi havia data fixada, després a les dos dies apareix al programa i ara torna a desaparèixer dels actes oficials.

Dels motius no puc dir molt, ... la informació és poca i oficialment ninguna.

Al final serà misteriós de veritat.

2 comentarios:

  1. Enhorabona!!,
    Es la primera vegada que veig a un representant politic que salegra vaix la coletilla "toma esa" de que es retrase un be dinteres cultural per a el poble,
    Voseté sa interesat pel problema o ha intenta ajudar per a que isca en davant? Alucine en lo que es veu ultimament..

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A vore ... lamente profundament que es puga fer una interpretació tan errònia de l'expressió "toma esa", que senzillament preten manifestar sorpresa, per una qüestió evidentment sorprenent. I es que es preguntara per la inaguració del museu en un òrgan municipal, és negara que hi haguera res previst, apareixca posteriorment anunciat al llibre de festes i després s'ens comunique el dia abans que s'ha cancel·lat. No mereix una expressió de l'estil "veges si t'ha agradat !"
      Ni em podia alegrar, ni apenar, per la senzilla raó de que hem sigut despreciats i ignorats absolutament per l'Alcaldia en quant aquesta iniciativa. De fet fins fa apenes dos dies no sabíem ni quin era l'objectiu.

      Interessat? Crec que ja ho he explicat. S'hem interessat i no s'ens ha informat pràcticament de res, fins al passat 27 d'octubre on una vegada ja havia passat tot hem insistit a conèixer com ha segut el procés i ja hem obtés una miqueta més d'informació, ... que per cert en alguns aspectes m'ha resultat sorprenent i de fet tinc pendent mencionar-ho, encara que a alguns no els agrade.

      Eliminar