lunes, 10 de octubre de 2016

Ple de setembre

No va ser un ple massa conflictiu, intentaré fer el relat el més curt possible i que s'entenguen els assumptes:

- Es va aprovar una nova ordenança fiscal per a les pistes de padel. La proposta és d'1 € per partida (1,5h) , per cada jugador, i 5€ més si és amb llum.

Entenem que la taxa es ajustada, però hem fet el següent plantejament. La nostra aposta és per a que amb el pagament es puga tenir també accés a altres serveis addicionals (com vestuari o dutxa), això podria contemplar-se amb una espècie d'abonament que proporcionara aquests extres amb un preu asequible, que podria estar bonificat per a la gent del poble. 

L'equip de govern va dir que compartia aquesta proposta, però que com a mesura immediata i provisional proposaven aquesta taxa.

Així, fetes aquestes consideracions varem donar suport a la proposta, votant a favor. 

- També s'aprovaren els dies festius locals i escolars del 2017, quedant els dies 29 de juny i 14 d'octubre, i com a festius escolars a més els 13 d'octubre, 9 de desembre i 17 de març.

- Es va ratificar un decret d'Alcaldia, amb els únics vots a favor del PSOE, que delega en la Diputació la contractació del Pla de Camins i Vials de 2016, per a reparació d'alguns carrers (Muntanya, Gomez Ferrer, Blasco Ibañez i Sant Calixt entre Muntanya i Ramon Perales). 

- Al capítol de Mocions es van aprovar dos mocions de Compromís, una reclamant el tren de Denia a Gandia, una vella reivindicació de les comarques de la Marina i la Safor, i altra moció per la utilització del llenguatge no sexista per part de l'Ajuntament. (EUPV va votar a favor de les dos).

- Per últim EUPV i el PSOE, incloguerem una moció d'urgència demanant per al brigadista Joseph Almudéver la més alta distinció el 9 d'octubre, un exemple de lluita i com conclou la moció "per la seua trajectòria com a milicià primer, ferit de guerra, brigadista internacional, represaliat ... i lluitador antifeixista sempre" . La moció va ser aprobada amb els vots d'EU, PSOE, Compromís i les abstencions de PP i C's.

Ho deixe ací, que volia ser breu i concís ... que passeu bones festes !!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario