lunes, 14 de enero de 2019

En defensa de la citricultura

"He votado en contra de este Acuerdo de Asociación Económica, porque se trata de un acuerdo que irá en contra de los intereses de las clases populares, está hecho a medida de las grandes empresas occidentales ... "

A l'últim Ple municipal es va aprovar una moció consensuada per tots els grups municipals titulada "En defensa de la citricultura".
Que siga consensuada constata que tots els grups comparteixen els termes que allí es manifesten.
Ara bé, detecte que moltes vegades per a fer referència a un acord que perjudica evidentment al nostre sector citrícola, es senyala al Parlament Europeu com al responsable de la decisió sense recordar quins són els que feren que aquest acord tirara endavant.

Açò va ser aprovat al 2016 i ja en aquell moment s'alçaren veus advertint de la ruïna que podia significar i des d'algunes organitzacions agràries senyalaren als còmplices.
Per això no és just parlar del Parlament Europeu sense més. Al Parlament Europeu hi ha diferents grups, i el grup de l'Esquerra Europea al qual pertany EU, es posicionava clarament en contra d'aquests acords comercials que ja manifestaven que sols serveixen per a benefici de les grans empreses exportadores, mentre que les classes treballadores queden una vegada més en un segon o tercer pla.
Les actes reflexen el que els representants de l'Esquerra Europea manifestaven:
"He votado en contra de este Acuerdo de Asociación Económica, porque se trata de un acuerdo que irá en contra de los intereses de las clases populares, está hecho a medida de las grandes empresas occidentales ... "

No hay comentarios:

Publicar un comentario