miércoles, 3 de febrero de 2021

DECIDIM 2021


Veig que fa ni més ni menys que un any que no feia una entrada al blog i no se quant al Face, al que ja entre sols en contades ocasions. Digua'm que m'he desconnectat de les xarxes socials intencionadament (es pot) i segurament tardaré en tornar amb regularitat. Digua'm que ara per ara sols estic accedint alguna vegada per llevar-li la pols.

Hui faig una excepció per que crec que és necessari que faça una breu explicació d'una proposta que vaig fer arribar a última hora per al Decidim.

És senzill, la proposta consisteix al "Tancament dels solars municipals".

Evidentment seria més interessant que es puguera extendre com a obligació a la resta de solars, però preten ser un primer pas. 

Una forma de donar exemple de bona pràctica urbanística i amb l’objectiu de millorar la imatge de la via pública de les nostres zones residencials. Es faria amb blocs amb la següent metodologia: Un primer metre d’alçada mínima de forma opaca i altre metre deixant espai entre blocs, com mostra la imatge superior.

Crec que milloraria la imatge dels nostres carrers, impediria que les males herbes estiguen envaint la vorera i mantindria la visibilitat del seu interior. En definitiva donaria una molt millor imatge del nostre poble.  

Bé, sols pretenia fer-la visible i que es coneguera l'objecte de la proposta. Hi ha moltes i de segur que també interessants.

Vos convide a fer una ullada i participar.

http://consulta.lapoblallarga.es/ca


  




No hay comentarios:

Publicar un comentario