martes, 2 de marzo de 2010

La falsa acusació de Soler

Davant la nostra denúncia de la perdua de 81.000 € de la subvenció de la Conselleria per a l'obra del mercat, el Sr. Soler ens acusa de mentir dient: "Otra falsedad ya que el Ayuntamiento solicito una subvención de 210.000 €, para rehabilitar el edificio del mercado. La consellería dijo que la orden establecía una subvención del 60%, por lo tanto es falso que se haya perdido un euro". (Uno no, huitanta-un-mil hi hauria que afegir)
En definitiva, segons Soler la subvenció no era de 210.000 €, sino de 126.000 € (el 60%).

Jo vaig ficar un extracte del document de la Conselleria que notificava la rebaixa de la subvenció (mireu el punt 3 del document de la meua entrada del dia 5 de febrer, (o al final de la present entrada) que diu: "minorar la subvención ... en la cantidad de 81.104,58 €"), per no haver acreditat documentalment el pressupost incentibable inicialment aprovat. Es dir s'han perdut eixos 81.104 € dels 210.000 originals de subvenció.

En vista de la insistència del Sr. Soler en no contar la veritat, mentint intencionadament o per que no s'entera (no se que seria pijor, però com té el cap en altres coses no es d'extranyar), vos fique el document original COMPLET. Feu Click a la imatge de baix per vore'l ampliat, i presteu atenció al punt primer explicatiu, que diu .... : "Concedió a AJUNTAMENT DE LA POBLA LLARGA, una subvención de 210.000 €" (i explica que és plurianual, dividit en dos pagaments, una part al 2.008 i altra al 2.009). Es dir que inicialment eren 210.000 € dels quals s'han perdut eixos 81.104 € que mencionava abans.

QUI MENTEIX DE NOU?

Vull denunciar ací, públicament, el que crec que és la estrategia no declarada del Sr. Alcalde:
Davant les continues denúncies de la mala i ineficient gestió del Sr. Soler i el seu equip, l'Alcalde opta per tractar de desacreditar-nos acusant-nos de mentir, per que deu pensar que si aconsegueix que la gent no ens crega podrà fer i desfer com li done la gana, sense haver de donar explicacions.
S'equivoca. EUPV continuarà treballant per fer vore als poblatans com de mal s'estan fent les coses, cada vegada que siga necessària i no ens va a intimidar. Si cal, demostrarem cada vegada tot el que denunciem.
S'agafa abans al mentider que al coix!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario