jueves, 4 de febrero de 2016

Precs i preguntes

Els pregs i preguntes pendents del ple de gener (atenció al que reclamem a l'últim punt):

IL·LUMINACIÓ:
- Hem demanat a l'Ajuntament que tracte de posar en marxa la il·luminació de la continuació del carrer Miguel Hernàndez (tram de carrer que uneix la carretera de castelló i el parc del carrer Sant Josep, i que va pel costat del poliesportiu).
El trànsit per eixe carrer ja és molt important i es fa necessari proporcionar l'adequada il·luminació.
Per a sorpresa nostra, l'equip de govern ha informat que han furtat el cablejat del carrer.

POLIESPORTIU:
- Hem demanat que es regule el funcionament de les instal·lacions al poliesportiu així com del recinte en sí. A dia de hui, hi ha dies que acudeixes i no saps si vas a trobar unes instal·lacions obertes o tancades, i en cas que les trobes tancades, no saps si has d'esperar a que vagen a obrir o no.
És fonamental posar un poc d'ordre, per a que els veïns sàpiguen quin tipus de serveis tenen disponible si quant.

CEMENTIRI:
- Ha existit una certa controvèrsia per l'autorització o no, per a la col·locació de cert tipus de làpides al cementiri municipal. Per a evitar la reproducció d'aquest tipus de situacions, cal també aprovar un reglament, al que puga'm acudir davant d'aquest tipus de peticions i fugir de possibles arbitrarietats i/o greuges comparatius. 

FACTURES DE L'AIGUA:
- L'antic equip de govern, a falta de tres dies per al ple d'investidura de l'Alcaldessa, va signar un document pel qual compensava saldos (pagava) a l'empresa del subministre d'aigua, per un dèficit de preu imaginari. 
M'explique, hi ha dos situacions concretes. 
Primera situació ... L'empresa puja els preus al veïns, en el tercer trimestre de 2011. En EUPV reclamem que eixos preus no són oficials, fins al final de 2011, i al final acaben tornant els diners.
Segona situació ... L'empresa proposa una pujada a meitat de 2014 (crec recordar que el 5,2%). No estem d'acord i finalment l'Alcalde (Soler) anuncia que sols permet incrementar l'IPC.
Doncs els diners que l'empresa volia cobrar als veïns i que com he descrit, finalment no va aplicar, li'ls ha pagat l'Ajuntament per darrere. I els que tornaren corresponent al 2011, també. 
Hem demanat que s'aclareixca aquests pagaments d'última hora, que són part del dèficit que s'ha estat reclamant a l'Ajuntament, per que tenen tota la pinta d'una nova irregularitat. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario