lunes, 1 de febrero de 2016

Ple Ordinari de Gener

Al primer ple ordinari no hi ha grans qüestions de discrepàncies, cosa sorprenent.

Es va aprovar la proposta de Joan Català com a secretari local per a la propera Assemblea d'història de la Ribera, que es farà a La Pobla Llarga. També es van acordar els dies 18,19 i 20 de novembre per a la realització de l'assemblea. Les dos propostes foren aprovades per unanimitat i sense debat.

A l'apartat de mocions, figuraven 2 d'EUPV i 2 de Compromís.

- Moció d'EUPV en contra del coeficient de retracció i que mostra el suport a la petició de canvi del decret que permet pujar el preu de l'aigua per part de la comissió de preus, quan s'ha produït una abaixada del consum. 
Aquest assumpte és una qüestió de la que portem temps parlant, respecte als preus de l'aigua i que podeu vore a l'entrada de desembre de 2014 amb el títol "En favor de qui legisla el PP? En favor teu, no."
La proposta va ser aprovada per unanimitat. Vos deixe ací la nostra exposició

- Moció de Compromís per a garantir la recepció de les emissions en la nostra llengua, TV3 i IB3.
Ja en setembre de 2009 EUPV va presentar una moció, en termes molt semblants donant suport a la iniciativa amb el nom "Televisió sense fronteres". Lògicament continuem donant suport a aquesta proposta. Ací la nostra breu intervenció.
La moció compta amb 7 vots a favor (PSOE, EU i Compromís), 3 abstencions (PP) i 1 en contra (C's). 

- Moció de Compromís en contra del TTIP. La moció denuncia les condicions que s'estan negociant en aquest tractat. 
Novament resulta que EUPV va presentar ja aquesta moció en setembre de 2014, afegint en aquella ocasió la petició de que qualsevol resultat de la negociació fora aprovat per referèndum a la ciutadania. Així ho hem recordat a la nostra intervenció i hem votat a favor. 
La moció compta amb 7 vots a favor (PSOE, EU i Compromís), 4 abstencions (PP i C's). 

- Moció d'EUPV per a la publicació dels contractes pel qual l'Ajuntament presta serveis, i executa obres o subministres per mig d'altres entitats. En definitiva que es publiquen els contractes que te en execució l'Ajuntament, a través de la web municipal. Ací la nostra intervenció.
La proposta va ser aprovada per unanimitat. Ací l'exposicio.
La moció va ser aprovada per unanimitat.

Crec que és la primera vegada que ens aproven dos mocions en un mateix ple, per unanimitat ... Oooohh!!!!

Bé sols queda explicar que varem plantejar des del punt de pregs i preguntes. Però com que hi ha alguna coseta interessant al respecte, això serà un altre dia (amb possible polèmica i tot). 

No hay comentarios:

Publicar un comentario