domingo, 14 de febrero de 2016

Comissió d'investigació creada a La Pobla Llarga

El passat dijous va tindre lloc un Ple extraordinari per tal d'aprovar la proposta de creació d'una comissió d'investigació al voltant dels contractes que ha tingut el nostre Ajuntament amb Construcciones Frances i Classica Urbana, empreses que han estat senyalades amb motiu del que en els últims dies ha eixit a la llum del cas "Taula".

Som molt escèptics respecte de que aquesta comissió puga arribar al fons real de les qüestions i que es puguen aconseguir els objectius d'aclariment necessaris. Fonamentalment per que a nivell municipal els instruments amb que es conta són limitats, així ho corrobora tota la informació que al respecte ha arribat a les nostres mans.

Per altra banda, tampoc volem que EUPV aparega com un impediment (seria més correcte dir com un element discrepant, ja que nosaltres tampoc podríem impedir res), per a la constitució d'eixa comissió. Així que ja que tots els grups pareixien favorables, ens sumem i votem a favor. L'únic que podem perdre és temps i l'esforç que li dediquem.

El que sí que hem demanat es que s'arribe a aclarir no sols les adjudicacions dels contractes, sino també si l'execució de l'obra ha estat segons el que s'havia contractat, sense compensacions a canvi per altra via.
També aclarir la compra de les bombetes LED, en la que el nostre Ajuntament també va participar.

Vos deixe ací la intervenció al respecte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario