lunes, 26 de octubre de 2009

Aigües fecals pululant per La Pobla com a l'edat mitjana.


Des de fa un parell de setmanes, quant a les plutges, va rebentar el colector general de les aigues residuals del poble, a la part de darrere de les últimes cases del carrer Sant Vicent, per on esta la nefasta antena de telf mòbil (entrant pel costat ... de l'ecoparc es pot accedir sense problemes).
Un parell de setmanes, han estat les aigües fecals campant per ahí com si estaguerem a l'edat mitjana. Fins i tot entrava als camps colindants.
El passat dijous o divendres (dimecres a la nit vaig anar personalment a vore-ho i estava igual) feren una reparació que supose serà provisional. Han ficat un troç de tub de PVC per dins per a que l'arreplege i passe d'un costat a altre (es pot vore a la foto). Clar que com és normal hi ha filtracions i si plou la merda anirà per ahí irremediablement i continuarà vertint. Jo pensava que mentre al mercat ara treballen dissabte i diumenge, allí no poden fer una actuació d'urgència per a netejar-ho i arreglar-ho bé?
Que poc trellat tenim !!! El senyor Alcalde dona la sensació d'estar més preocupat pel futur del senyor Camps, que pel del seus veins i des d'EU lamentem que aquest equip de govern sempre actua "tard i mal".

No hay comentarios:

Publicar un comentario