viernes, 30 de octubre de 2009

Les formes de Soler

En juliol de 2.008, EU detecta que a pesar que l'Ajuntament havia aprovat una acta de recepció de l'obra de la urbanització de la fase II del polígon industrial, el treballs no havien finalitzat ja que al menys una de les redones no estava acondicionada.
Varem demanar explicacions sobre aquesta irregularitat en la comissió d'urbanisme i ens digueren que els tècnics ens farien un informe per a explicar-ho.
No va ser així, i en setembre ho plantejem en sessió plenària i de nou es va dir que se'ns donaria, però tampoc, ni a requeriments fets per escrit per registre d'entrada en gener de 2.009, en febrer, en març i en setembre.
En els últims casos es va optar per, invocant l'artícle 97 del Reglament d'Organització i Funcionament de les Entitats Locals, presentar al ple amb 24 hores d'antelació i per escrit la demanda d'explicacions, i ni per eixes. Fins i tot el Secretari va reconeixer davant l'Alcalde que ens assistia la raó i que teniem dret a exigir eixa resposta. Tampoc va haver sort.
Aquesta setmana ho tornarem a demanar invocant al Reglament per al futur ple, però vull deixar clar (per si algú no ho sabia) quina és la forma d'actuar del senyor Soler.
Per a mi és una falta de respecte total, no a nosaltres, sino a la institució, a la llavor d'oposició per a la qual forem elegits, i a tota la gent que ens va votar per a asignar-nos eixe paper, que entre altres és el de fiscalitzar i denunciar tot alló que fan mal (que no és poc).
Actituds poc transparents i predemocràtiques de Soler, que diu unes coses però que els fets desvelen una altra.
I ES QUE SOM EL QUE FEM, NO EL QUE DIGUEM QUE FEM !!

No hay comentarios:

Publicar un comentario