martes, 8 de diciembre de 2009

Els enredros de Soler.

Podeu vore la noticia del cementiri a la premsa (feu click a l'imatge). Atenció al fragment que segons l'Alcalde, el tràmits per a la selecció de la nova empresa ja s'havien iniciat. S'ha convidat a tres empreses i dos han renunciat.
Algú de l'Ajuntament s'ha xivat de que era l'única i l'empresa ha començat.
Aquesta diriem que és en sintesi, la versió que l'Alcalde ha donat a la premsa, pel que es pot vore a la notícia.
Bé. Doncs vos puc aclarir alguna cosa. No se vosaltres que penseu, de per sí mateix l'explicació és de pura fantasia, és absolutament increïble per a qualsevol que sapiga com funciona l'empresa privada. De totes maneres per a mi el realment rellevant és que quan una persona menteix, es que tracta d'amagar alguna cosa. Si no, per a que enredar?
Jo mateix vaig parlar amb personal de l'Ajuntament que em va dir que el dilluns en que nosaltres destapem el tema, encara no s'havia convidat a cap empresa a presentar les propostes.
Per que menteix l'Alcalde?
Ara ens convoquen, en sessió extraordinària, per a fer l'adjudicació, ni més ni menys que a les 14:00h. Es obví que volen fer-ho passar el més desapercebut possible i tapar-ho com siga.
De veritat que fa olor ...

2 comentarios:

  1. i a més és totalment fals que la policia local paralitzara les obres. demaneu l'informe fet per la policia local de paralització demaneu-lo

    ResponderEliminar
  2. El demanarem, això i més coses. Però el que ell ens diu es que va enviar a la policia per tal de parar les obres i que ja no hi havia ningú.

    ResponderEliminar