domingo, 20 de diciembre de 2009

Proper ple municipal

És previsible que el proper dia 30 es realitze l'últim ple de l'any. Tractaré de trobar un moment per a poder revisar l'expedient "X" del cementiri abans d'eixe dia, i en funció del que puga vore, tractaré de demanar les oportunes explicacions a eixe plenari.
Vos informaré ...
A banda d'aquest assumpte, vull aprofitar per a mencionar una qüestió que crec important i es com el PP ha anat minant la participació de la gent als plens. Totes les reivindicacions que es feien en altres époques han passat a millor vida i hui en dia donen la sensació de que prefereixen que no assisteixca ningú, d'altra manera no s'enten que ja ni tan sols anuncien les sessions amb un ban municipal com es feia abans.
Jo tinc la teoria que no estan molts satisfets amb com els van les coses (al meu parer cosa normal, pq és fa difícil aprobar alguna àrea de gestió), i con no estan molt satisfets, quanta menys participació millor.

4 comentarios:

  1. els plens deurien ser gravats i emesos per internet...

    ResponderEliminar
  2. disculpa'm vicent, no se si aquest comentari deu anar aci peró... el bloc nacionalista valencià continua endavant amb el seu projecte de presentar candidatura per a les properes eleccions... 150? vots progresistes llançats al fem... com sempre, les esquerres 'cada u pa dell' , no? (sembla que tenim pp per a rato, mare meua quina colla! + català, + anticlericalisme = +pp)

    ResponderEliminar
  3. Grijander: De fet és un dels compromisos del programa electoral del PP (eixe que sols serveix 15 dies cada quatre anys).
    De totes maneres, tot i no estar explicitament al programa d'EUPV, va en el sentit de fomentar la participació i informació ciutadana, i seria una mesura que recolzariem, fins i tot amb entusiasme. De fet prenc nota per a incorporar-ho en el futur programa de cara al 2.011.
    Però vista la tendència de l'actual equip, et pots anar oblidant.

    ResponderEliminar
  4. Botifarreto: Sense disculpa.
    Ens agradaria que no es perdera cap vot per l'esquerra, i en eixe sentit estem dispostos a treballar. Però en última instància, hem de respectar el dret que tenen a prendre les iniciatives que consideren oportunes. Que cadascú siga responsable de les seues decisions, nosaltres de les nostres i ells de les seues.
    Ara bé, és cert, que a l'àmbit municipal significa un fragcionament absurd, ja que a eixe nivell, les discrepàncies ideològiques no sòn tant trascendents com per a no superar-se.

    ResponderEliminar