jueves, 29 de abril de 2010

Mostra de Teatre i mostra inexplicable.

Anem a vore. No se si haureu vist que s'ha programat una mostra de Teatre per al mes de maig. En total són cinc representacions.
Resulta que d'aquestes cinc, dos ... JA S'HAN FET A LA POBLA!!! Em resulta patètic.

Com a curiositat vos diré que el Regidor de Cultura, a una comissió informativa (en una pausa o abans de començar, no recorde exactament el moment) li va passar un full a l'Alcalde amb el contingut de la programació i l'Alcalde va preguntar per una de les representacions ....
Alcalde: "Altra vegada? Però aquesta no l'han fet ja ací?"
Regidor: "Mentre hem estat nosaltres no."
En eixe moment li vaig demanar al regidor que m'ho mostrara i m'ho va mostrar, i no era una, sino com sospitava ... dos.

Collonut!
Primer: Estem a la Comissió i el Sr Regidor no es digna a informar oficialment als representants que estem allí sobre la programació. Jo ho veig quasi com un favor i li he de preguntar que és alló.
Segon: El Sr. Regidor no sap el que s'ha programat abans d'estar ell, per la resposta que dona, ni pareix importar-li, ni es pren la molèstia en informar-se.

Així els llueix el pèl !!!! Quin desastre.

2 comentarios:

  1. xe xe xe, quin pèl???? jijiji. abans d'ells no hi havia res, o no?

    ResponderEliminar
  2. Precisament hui ho comentava amb un company. Per la resposta donada pel regidor, dona la sensació que sols existeix la gestió des de que ells han entrat a l'Ajuntament.
    Esta clar, és l'any cero, "Año de la victoria".

    ResponderEliminar