martes, 20 de abril de 2010

Préstec a curt plaç per a pagar la subvenció.

No se si recordareu una entrada breu que vaig fer per parlar d'una subvenció per a l'equipament del Monterrey.
Hui hem tingut Ple Extraordinari i en ell s'ha aprovat fer una operació de tressoreria (en realitat és com una renovació) per a obtenir els diners de dita subvenció per anticipat.
La bona qüestió és que la subvenció (fins a 267.000 €), s'hauria de pagar en tres anualitats per part de la Diputació. Una part al 2.008 (117.000 €), una al 2.009 (80.000 €), i altra pendent per al 2.010.
De totes aquestes anualitats, la Dipu no ha pagat ni un euro encara, i com a conseqüència l'Ajuntament demana eixe préstec a curt plaç (operació de tressoreria), amb els corresponents costos d'interessos que el poble ha d'assumir.
Quan la Dipu ens finança, fica condicions infernals per les que si no compleixes pagues interessos i ara que qui no compleixen són ells, també hem de pagar nosaltres?
No se com l'Alcalde no ha negociat per a que els interessos que es deriven de l'incompliment de la Diputació els assumeixquen ells.
Ah !!! Calla, si en tots aquests temps que porte de regidor no he vist a l'Alcalde reclamar res en contra de les actuacions del seu partit! No pot anar en contra dels seus capos ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario