jueves, 28 de abril de 2011

Com deia mon tio: "Debades ningun frare pega cabotades".

Com vos vaig anunciar he de parlar de l'assumpte del super-mega-butlletí de Gestió 2003-2.007, de 140 pàgines i 500 fotos. Casi res diu el diari.

Sols vull saber qui l'encarrega, que val i qui el paga. Una cosa bastant normal en qualsevol Ajuntament democràtic. L'oposició pregunta i l'Alcalde explica la seua gestió. L'assumpte m'interessa per la senzilla raó de que intueixc que alguna cosa s'amaga.

Quan en lloc de dir obertament, "ho hem encarregat a X, tenim un pressupost de Y, però Z pagara tal o qual ... ", la resposta majorment és ... "no ho se o no m'enrrecorde" alguna cosa fa pudor.

La única resposta clara que tenim és que ... l'Ajuntament no paga res. Tot ho paga l'empresa que té una miserable pàgina de publicitat. Una empresa constructora que ha rebut diverses adjudicacions en aquests últims quatre anys: Casa de la Música, voreres, desviament sèquia, Monterrey, ...

Ahir vaig tornar a incidir en aquest assumpte en comissió informativa, simplement pq vull saber la veritat.
La resposta ara és que el Departament d'Informació (en una primera resposta eren els que en teòria ho sabien tot) no té cap constància de res. Es dir no recorden els pressuposts, i per tant no saben el cost ni tan sols aproximat. No saben a qui s'ha encomant el treball, pq segons diuen, ells han passat un material a la empresa constructora que paga el llibre i la empresa s'ha encarregat de contractar-ho tot, i no saben a qui ho ha fet.

Per a l'Alcalde és normal que una empresa fique uns 11.000 o 12.000 € que és el que estimem que pot haver costat, a canvi de res?
Jo per contra pense que tanta poca memòria alguna cosa amaga.

Ah! Per cert, segons l'Alcalde eixa és una cosa que sols m'interessa a mí.
Realment no vos interessa que una empresa que ha rebut diversos contractes estiga ficant 11.000 o 12.000 € per al llibre de propaganda del Sr Alcalde, a canvi de res? Algú s'ho creu?

No hay comentarios:

Publicar un comentario