viernes, 22 de abril de 2011

FINS A LA CUA ...

"Hasta el rabo, todo és toro" ... això es sol dir en castellà per a il·lustrar que no cal despreciar cap instant, ni part mínima.

Dic açò per a fer vore que EUPV treballa fins l'últim instant, per tal d'estar al tant de les qüestions municipals que directament afecten als nostres veíns i veïnes.

Al grà: Donat que es troba en exposició pública, el nou padró del rebut del fem (ara semestral), i davant la indefinició i desorientació que pareix regnar al govern del Sr. Soler, ens presentarem a l'Ajuntament per comprovar que aquest assumpte estava mínimament encaminat. Arroplegarem la poca documentació que estava al nostre abast, i la revisarem detingudament.

Sorpresa: En primer lloc per la senzilla raó, de que al mencionat padró no figura cap import específic de cap veí. D'aquesta manera, el que en teoria es una comunicació pública i col·lectiva per a que es puguen presentar reclamacions, si s'aprecia que alguna cosa no es correta, és impossible. Llevat del simple fet, de estic o no al padró.
Aquest últim punt podria valdre si almenys, es comunicara quina és la tarifa que es va a aplicar, però tampoc consta a cap lloc.

L'única comprovació possible és un total que figura, que es suposa engloba les unitats dels locals comercials i les vivendes, però que atenció ... si intentes fer quadrar eixe total amb els preus que en teoria tocaria aplicar, TAMPOC QUADREN !!!

En resum, un padró publicat, que ningú sap com han calculat i que no reflexa la informació ncessària.

En vista d'aquesta situació, al dia següent EUPV es va personar per a registrar una reclamació al citat padró, per a que es complemente la informació, es corregueixquen els errors, i en definitiva no es vegen de nou lesionats els nostres drets.

I tot això sense saber encara si van a descontar-nos el rebut a compte del que ens deuen o no.

ALTRA COSA: El proper dimecres, tenim comissions informatives (les últimes de la legislatura, supose) i a la nit Ple, per a "triar les taules electorals".

Si en aquesta comissió, l'Alcalde continua negant-se a aclarir l'assumpte del super butlletí últim de legislatura, diré el que pense al respecte.

Amigues i amics, sort en el sorteig!

2 comentarios:

  1. TOP SECRET: Aci deixe base que utilitza l'Ajuntament per a redactar contractes.

    http://www.youtube.com/watch?v=AaO1FzE6J9I

    ResponderEliminar