lunes, 9 de mayo de 2011

1er dia de Campanya

6 comentarios:

  1. bandera republicana ???? Si es mostra alguna preconstitucional es tiraeu les mans al cap, fijo, o no ????

    ResponderEliminar
  2. Sí, clar que sí. Dis-me ... que tú no?

    ResponderEliminar
  3. al facebook de les noves generacions:
    Programa Electoral 2011. MÉS MEDI AMBIENT. Retirada definitiva de l´antena de telefonia mòbil. En l´any 2012, venç el contracte firmat en l´etapa de govern d´EU-PSOE i retirarem l´antena ubicada a l´Ecoparc.

    com quedem en açò?

    ResponderEliminar
  4. Quedem de la següent manera: A la base de l'Ecoparc hi ha 2 antenes de telf mòbil. Una d'elles ja ha expirat el contracte, fa més de 3 anys i encara estem esperant a que el PP demantetle eixa antena.
    L'altra efectivament venç al 2.012 i el PP diu que la retirara.
    No se si calen més comentaris ...
    Hi ha una que estem esperant fa 3 anys i no han fet res i ara diuen que ho faran amb la del 2.012.
    La paraula del Sr. Soler crec que té poca credibilitat al respecte ...

    ResponderEliminar
  5. Jo m'escandalitze per les DUES banderes, no només per una. Menys drapets tricolors i més centrar-se en coses que interessen al poble; per exemple, i és el que més m'indigna: els cotxes que aparquen a les rampes d'accés a les voreres o, pitjor encara, al barrio, on estàn plenes de cotxes amb la senyal de prohibit aparcar i en les linies grogues. Que pot fer ahi una persona en mobilitat reduïda? baixar de la vorera inclús en cadira de rodes? Espere que a això li doneu sol.lució

    ResponderEliminar
  6. Separem les coses:
    Lo de la bandera, és una pregunta que algú ha fet i jo li he contestat. A mi tenir un drapet tricolor com dius, no m'impedeix obrir els ulls i vore els problemes.
    Així que anem a les altres qüestions. Que una persona, amb mobilitat reduïda haja de baixar de la vorera siga on siga, és una poca vergonya i és inadmisible.
    Però en aquest cas, la tasca fonamental és de conscienciació i ahí l'equip de Govern per suposat que també té molt a dir.

    ResponderEliminar