jueves, 19 de mayo de 2011

Fragment final de la presentació del dia 6.

Ahir (dimarts) realitzarem un acte de campanya a la Plaça de la Sesguera, amb una resposta fantàstica. Fregant el centenar de persones per a escoltar les nostres propostes i el nostre balanç de legislatura. Agraïm als veïns i veïnes el seu interés i ens hem carregat d'il·lusió per a encarar l'esprint final de campanya.

Ací vos deixe un fragment de vídeo, del dia de la presentació de la candidatura.

Presentació de candidatura d'EUPV a La Pobla Llarga. Municipals 2.011 from Vicent on Vimeo.

3 comentarios:

  1. Quan és el pròxim mitin?

    ResponderEliminar
  2. Espere que la pregunta no signifique que no tens el nostre programa. En totes les cases deuríem d'haver-ne deixat un i en la última pàgina anunciem l'acte final de campanya.
    És el que ens queda per fer, ..., divendres a l'Auditori Vicent Andrés Estelles.
    Hem demanat (sobre tot per si plou), que ens deixen la Casa de la Joventut, però per un costat encara no tenim resposta oficial de l'Ajuntament i per altre la Junta Electoral no permet realitzar actes, en un lloc que no estiga cedit per a la realització d'actes. I això ens deixa pràcticament amb l'única opció de l'auditori, al que anirem encantats, pq és un lloc en el que tenim tradició de tancar campanyes i en el que ens trobem molt agust.

    ResponderEliminar
  3. Sí que tinc el programa. El que passa es que encara no he arribat a l'últim full. L'estic llegint a ratets i amb molt "de carinyo". Sort

    ResponderEliminar