domingo, 28 de octubre de 2012

Sobre l'arreplega de signatures de la ILP

Com supose que sabreu, hem estat col·laborant amb la plataforma que promou aquesta iniciativa per a, per mediació d'una Iniciativa Legislativa Popular (500.000 signatures), demanar la modificació de la llei hipotecària.
La gent del col·lectiu ha aportat el seu granet, arreplegant signatures individualment entre els seus contactes i també en accions col·lectives (el sopar d'amics i amigues de l'estiu, quedades en el mercat i inclús a la nostra seu).
La campanya acabava a finals d'octubre, i per això tractarem de fer una arreplegada l'últim cap de setmana (el passat dia 21) i com el temps no va acompanyar, varem fer un extra el dilluns a la seu.
La notícia sorpresa ens arribà eixe mateix dilluns, que informava de l'ampliació del plaç per a presentar signatures al 25 de gener. Això significa que fàcilment nosaltres tindrem de temps fins a mitat de gener per a fer algun dia més d'arreplega. Ho comentarem al col·lectiu i si eixim algun dia més ho anunciarem.

Gràcies a totes i tots per la vostra col·laboració ...

També vull comentar que eixe últim dissabte vaig tindre un encontre casual en al mateix mercat, amb el Regidor d'Esports amb qui vaig tenir aquell episodi tan desafortunat. Amb calma i serenitat comentarem l'ocorregut i em va reconèixer que havia perdut els papers, i que realment eixa suposada forma de demanar disculpes tampoc havia estat gens adequada. Per mi el capítol ja és història i simplement espere no tornar a viure-ho.

PER CERT ... dilluns hi ha ple extraordinari, amb modificació de crèdit i pujada de la contribució (ho explicaré amb detall més endavant).
http://www.facebook.com/events/445283878841385/

1 comentario:

  1. ESTA MOLT VE PERO SE PODIA HABER ASCOMENSAT 5 AÑ ARRERE AISI ESTARIA MES ALBANSAT

    ResponderEliminar