miércoles, 28 de noviembre de 2012

Sobre el Ple del passat dilluns

Va ser un Ple que sols tenia 3 punts a l'ordre dia (llevat de l'aprovació de l'acta), però mereix ser comentat al menys a fora d'avanç:
A) Aprovació inicial Pla Parcial, sol urbanitzable ús industrial.
    En síntesi, es projecta urbanitzar la zona de l'estació i convertir el lloc en una mena de nou polígon industrial. Es divideix en quatre sectors i el primer d'ells avarca tota la zona de Muñoz.
    Aquest projecte s'ha dut endavant a una velocitat desmesurada i a esquenes de l'oposició fins que ha arribat el moment de posar-lo damunt la taula.
    Hi haurà ocasió de parlar-ne amb més deteniment, però d'inici apareixen molts interrogants. És necessari obrir un nou lloc, amb les infraestructures necessàries en una ubicació que no pareix la més recomanable, quan tenim un polígon a baix rendiment i que en tot cas pareix que seria el lloc on es podria plantejar ampliació quan toque?
   No és l'únic interrogant, però de moment no vull allargar-me més.
   Possiblement resulte admissible la normalització de la zona ja existent, i especialment urbanitzar la zona de Muñoz, però el que veig amb molts recels és eixa proposta d'ampliació.
B) Sol·licitud declaració Parc Natural Municipal "El Corralot".
    Ho veiem positiu, sols desitgem que aquesta vegada serveixca per a alguna cosa més que per a obtenir diners públics (o siga de tots) del qual el poble no s'ha pogut beneficiar, i fer-se la foto.
C) Aprovació de Concessió Medalla d'Or
    Tots els grups polítics hem assumit la proposta de concedir-la a Carmen Furió com a fundadora i primera directora de la Guarderia infantil.

No hay comentarios:

Publicar un comentario