sábado, 4 de enero de 2014

La Unió Musical no ha rebut ni un euro dels 5.000 compromesos al pressupost del 2.013.

Eixa va ser una altra de les preguntes formulades al plenari, pel nostre grup. Bé concretament la qüestió era la següent:
"Existeix algun motiu especial pel qual la Unió Musical possiblement siga l'única associació que tenint una assignació compromesa al pressupost, no ha rebut ni una part, ni gran, ni xicoteta, de la subvenció? "
"Quan tenen previst pagar alguna part?"

La resposta?? Sorprenent? Doncs, no. Evidentment com podeu suposar i no podia ser d'altra manera, el Sr. Alcalde va dir que no existeix cap motiu, ni fet especial a la Unió Musical pel qual no hagen rebut ni un cèntim.
I a la segona pregunta ... doncs apareix el Soler passota que últimament veiem més de l'habitual, per a dir que pagaran quan podran, sense més precisió. 
Resposta òbviament poc satisfactòria perquè si amb tots han pogut fer alguna aportació per què no amb La Unió Musical?
Per altra banda, i açò és una opinió personal molt subjectiva, en altres temps s'haguera llançat amb algun compromís de l'estil ... "la propera setmana", o "el proper mes", o qualsevol altre, però ara per algun motiu les coses són diferents. 

4 comentarios:

  1. Una xicoteta aclaració. La Unió Musical no reb cap subenció del Ajuntament; presta uns serveis: processons Sant Pere i Sant Calixt,cavalcada Reis, i concerts en festes de Sant Pere i Sant Calixt.
    Subencions es rebien en 1906 quan l' Ajuntament es feia carrec del sou del Mestre Director de la Banda.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs no se molt bé quina és la denominació adequada, ja que pel que jo conec des de l'Ajuntament encara no es signa cap conveni amb La Unió Musical que relacione els serveis que es presten dins d'eixe conveni i a canvi de que.
      Mentres tant l'única forma de descriure eixa relació que se m'ocurreix és la de subvenció que es justifica precisament en base a tota eixa activitat que relaciones. Si no, mentre no existeixca cap document signat, com ho podem descriure?

      Eliminar
  2. Entenc com a subvenció una ajuda económica sense res a canvi; es cert que no hi ha res signat però la Unió Musical ofereix molt al poble; descri-ho com millor et semble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tant se val, crec que la relació està clara. Però pensa que cap subvenció és sense res a canvi. Es subvenciona a les associacions per la seua activitat que es suposa d'interés per al poble. Bé siga esportiva, cultural, ...

      Eliminar