lunes, 19 de mayo de 2014

Agermanats amb Cullera, pel foc.

Lamentablement el dia a dia torna a traure els colors a l'equip de govern del PP.

En aquesta ocasió la brutícia dels solars mig abandonats a la Closa, ha acabat per causar un incident desagradable i és que amb el llançament del castell de focs artificials, un bon nombre de solars han acabat en flames.
Sí ... exactament igual que a Cullera i no em crec que es tracte d'un nou mètode per a la neteja de solars implantat pels Alcaldes del PP, que dic jo que al PP li he conegut moltes barbaritats però fins eixe punt no arriben.

En aquest cas no hi havia un fax notificant ningun estat de preemergència que l'Alcalde haja ignorat, el que hi ha és multitud d'ocasions en que des d'EUPV hem demanat que es solucionara aquesta situació de falta de neteja, presentant per escrit demandes d'actuació i fins i tot elevant moció al Ple demanat un canvi a les ordenances municipals.
Però no sols hem estat nosaltres, em consta que també han sigut diverses les ocasions en que veïns i veïnes de la zona, han requerit actuacions similars a nivell particular o com a grup de veïns, i des d'altres partits també s'han fet ressò del problema. Però tant se val ...

QUE FAN??? RES ..... o millor dit RES DE RES.

Per que ha de quedar clar, que la típica actuació municipal d'enviar un escritet als propietaris demanant que netegen, no és més que una simple maniobra per a justificar-se i tenir l'excusa de dir que ells sí que han actuat, però això és com deia la canço "TEATRO , LO TUYO ES PURO TEATRO".

I mentre tant a la zona han d'acostumar-se a viure en un entorn de brutícia i fauna vario pinta. 

Però bé ... tinc l'esperança que tot açò un dia haurà de canviar i canviarà. 

PD: Anava a posar algunes fotos al respecte, però per a que? El face i el twitter a hores d'ara estarà ple d'imatges que ho corroboren.  


3 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  2. yo tmbe vax vorer de propet l'accident, me pareis qu e dir que com cullera es masa.
    de primeres en cullera van acudir tox els veins, tan prop que vius perque no anares a ajudar? o estabes pendet de escriurer asó?
    i si els solars no son de l'ajuntament, perque tinguem que pagar tox la neteja dun atre?

    ResponderEliminar
  3. T'ho explique gustosament:
    En primer lloc lo de com Cullera, no va per la dimensió o importància del foc, si no pel fet de tenir l'origen en el llançament d'un castell de focs i que en aquest cas sumat a la mala gestió municipal acaba en foc i molèsties.
    En segon lloc, evidentment a banda de la molèstia per l'olor i el fum (i algunes altres), ací ningú considera que estaguerem en perill. Jo al menys no crec que els veïns tingueren por. O tens dubte que en eixe cas els veïns (no sols jo) hagueren acudit a ajudar?
    En tercer lloc, l'Ajuntament ha de fer complir les normes, i disposa d'instruments per a fer-les complir. En última instància l'Ajuntament pot netejar els solars i passar el cost de la neteja als propietaris (cobrar-s'ho posteriorment), però jo estic segur que amb bona gestió i mesures que no siguen mirar cap a un altre costat, en un bon nombre de casos això no seria ni necessari.
    Es que paguem impostos per a que l'Ajuntament faça alguna cosa i gestione els problemes comuns, per l'amor de Deu!
    O no ho veus així?

    ResponderEliminar