lunes, 13 de abril de 2015

Els pregs i preguntes del Ple (Part II)

Dos preguntes i un preg quedaven pendents d'explicar:


Pregunta sobre ... FACTURA SOBRE MATERIAL ESPORTIU:
Vaig detectar una factura de 5.000 € de material esportiu, i em crida poderosament l'atenció que entre els elements que s'adquirien apareixen 2 cistelles de basquets, 2 xarxes, 2 taulers de metraquilat, 2 marcs metàl·lics i 2 anelles amb molls. 
La factura és de fa 4 mesos i mig, i aquest material no ha aparegut per cap lloc. On esta tot açò? 
Eixa és la pregunta que vaig traslladar, i la resposta oficial és que estan preparant el material per a la seua instal·lació, i que actualment està dipositat al magatzem municipal. 
Vaja que el tenen també reservat i supose que és altra sorpresa que pensaran traure a les portes de les eleccions. Que podria estar aprofitant-se des de fa temps aquesta inversió en material? Clar que sí, però com sou, ni que fora això el més important!

Pregunta sobre ... EL COST DEL LLIBRE DE GESTIÓ:
Hem demanat saber quin és el cost del llibre de gestió i qui l'ha de pagar.
La resposta oficial és que no saben quin és el cost i que com nosaltres hem criticat que anaren a traure diners d'empreses privades i el destinaren al llibre com han fet en altres legislatures, en aquesta ocasió, per culpa nostra, el pagarà l'Ajuntament. ÉS NECESSARI TENIR MOLT POCA VERGONYA, PER A PODER SOLTAR AQUESTA PERLA SENSE RUBOR. Crec que aquesta afirmació es qualifica per si mateixa.

EL PREC:
A la zona residencial a la vora del mercat que es realitza els diumenges, he constatat que en reiterades ocasions quan es posen en marxa els serveis de neteja a la finalització del mercat, acaben per saturar algun que altre contenidor de fem, de manera que quan els veïns intenten utilitzar-lo els resulta impossible.
La meua petició és tan simple com que es reforce amb contenidors addicionals per a que la neteja dels diumenges no afecte al veïnat.
L'Alcalde va dir que atendria la petició.

No hay comentarios:

Publicar un comentario