sábado, 11 de abril de 2015

Sobre l'últim Ple

Ahir varem tindre el que serà l'últim ple amb mocions i preguntes, de la legislatura.

A l'ordre del dia, dos convenis. Un amb el Club UNESCO per a col·laborar en l'edició d'un llibre de poetes valencians que va ser aprovat per unanimitat, i un altre per al servei de traducció de la Mancomunitat que va ser retirat per desconèixer el cost econòmic que tenia.

A les mocions ... el PSOE presenta dos mocions, però una va ser retirada per un defecte de forma, dos el PP, i tres el grup d'EUPV.

Vaig citar les nostres i després als pregs i preguntes:
- La moció nostra per reclamar a RENFE el restabliment del descompte als bitllets de rodalies va ser aprovada per unanimitat.
- La moció per a demanar que l'Ajuntament es posicione en favor de mantenir la gestió pública del servei que dona l'Escoleta Infantil. Va ser rebutjada pels vots del PP, amb l'argument que no tocava.
- La moció per fer de sentit únic el carrer de davant de l'escola, també va ser rebutjada. En aquest cas afirmen que demanaran que la policia valore les alternatives, ja que la nostra no havia estat valorada.

Preguntes:
- TALLER DE MAJORS: Havíem demanat informació sobre el tancament del centre de majors. La resposta escrita parla que el centre va estar obert entre l'1 de setembre de 2014 i el 26 de gener de 2015, i que s'ha sol·licitat la suspensió de l'eficàcia jurídica del contracte. En paraules del Sr. Alcalde, esperen a vore si puja la demanda. Deu ser una nova formula de contracte a la carta, pq dubte molt que això estiga estipulat al plec de condicions.

- FACTURA DE SALVADOR FERRER: Salvador Ferrer és ara el cap del PP a Carcaixent a qui contractaren al 2013 per a assessorar a l'Ajuntament. Però dos dels treballs més importants son un recurs al TSJ de la CV (Recurs d'apelació 000003/2011) i un recurs d'empar al T.Constitucional.
Doncs resulta que al primer que he mencionat és un recurs del 2011 i que es resol en novembre de 2012, com pot formar això part dels treballs d'aquest Sr al 2013?
I per altra banda portem 4 mesos tractant de saber en que consisteix el recurs d'empar al TC, un treball pagat amb els nostres diners, però que ens neguen la possibilitat de conèixer-lo fins ara.
La Resposta: segons l'Alcalde jo he confundit les dates, amn el núm d'expedient. Per molt que intente explicar-li que no, que a més tinc la resolució de 2012, no hi ha mans.
Li plantege que si ell em pot donar eixes dates que ell menciona com a correctes, i davant de tot el món em diu que sí i a més també el treball del del TC.
Faig constar en acta eixa afirmació i li dic davant de tot el món que ni em donarà una cosa, ni l'altra tampoc. Al Temps!!!

Em queden dos preguntes i un prec ... però això ho deixem per al diumenge que ja vos dic jo que tenen la seua gràcia. Ho flipareu ....

No hay comentarios:

Publicar un comentario