miércoles, 20 de mayo de 2015

Fracasa la proposta de DEBAT al Poble.

Dilluns a la nit, decidirem prendre la iniciativa i fer un intent de promoure un debat dels candidats locals a la Alcaldia.

El temps era escàs, però valia la pena intentar-ho. I així dimarts al matí prepararem un comunicat que férem arribar amb urgència a la resta de formacions polítiques, amb el condicionant de que era necessari obtenir una resposta ràpida.

Als que més els ha costat donar un Sí per resposta, ha estat al PSOE, però finalment tots han acceptat. PSOE, Compromís i C's (aquest últim amb la condició que participarem tots).  

Pendents de la resposta del PP, pareixia que podia ser realitat. Si el PP acceptava hi havia debat, en cas contrari, es desfeia la possibilitat com un castellet de cartes.

Finalment la resposta del PP ha estat que NO. Els arguments bàsicament dos. Que representaria un 4 contra 1, i especialment que no hi ha temps per a prepara-ho correctament. He tractat d'argumentar-los la conveniència, però ha estat inútil.

Baix la meua opinió, el temps és el mateix per a tots, tots estem de campanya, i les mateixes dificultats per a preparar-ho tindríem tots. No acabe d'entendre que precisament el PP al·legue motius de temps, quan es suposa que hauria de conèixer millor que ningú la gestió municipal, i al cap i a la fi tots estem immersos en campanya.

Que haguera estat millor plantejar-ho amb més temps? Totalment cert. Però tinc el convenciment, que tot i la premura, amb voluntat política es podria haver fet. 

Nosaltres hem fet el que havíem de fer d'acord amb els nostres principis, i és una llàstima que el PP no entenga que amb aquest talant no va enlloc.



      

No hay comentarios:

Publicar un comentario