domingo, 7 de junio de 2015

El comunicat complet

Faig una còpia ací del comunicat complet que es va fer des del col·lectiu, per a evitar possibles confusions...

COMUNICAT DE PREMSA :
EUPV desestima un pacte de govern a La Pobla Llarga i es mostra partidària d’arribar a acords programàtics puntuals.
El col·lectiu d’EUPV no participarà en el govern a la legislatura que està a punt de començar, i emet el present comunicat amb les següents consideracions:
1.- L’estabilitat del govern està garantida, en base a una majoria simple però suficient que els votants han atorgat al PSOE.
2.- Facilitarem la investidura de la candidata socialista, per que compartim la necessitat de canvi i les urnes han manifestat que aquesta necessitat era un anhel entre els poblatans i poblatanes.
3.- No busquem llocs de poder que no ens corresponen, i entenem que el resultat electoral ens deixa a l’oposició i la deguem dur endavant de forma responsable.
4.- EUPV serà més valuosa per al conjunt de la població, exercint eixa oposició des de l’esquerra, amb la total llibertat per a defendre que s’acompleixquen els compromisos adquirits i poder plantejar les nostres propostes i reivindicacions, en un escenari que hauria de ser molt més receptiu del que era l’anterior govern del PP.
5.- Volem mostrar la nostra total predisposició per a arribar a acords puntuals davant de qualsevol iniciativa que se’ns plantege, per part de l’equip de govern, en benefici de la població.

No hay comentarios:

Publicar un comentario