jueves, 1 de octubre de 2015

Sobre les mocions i, els precs i preguntes del ple.

Quedaven algunes qüestions pendents, mocions (4) i precs i preguntes:

S'aprovaren dos mocions de Compromís. 
1.- Una sobre la no intervenció de la policia local als desnonaments, a la que donarem suport i explique en la nostra intervenció, de fet en anteriors legislatures hem estat incidint a la problemàtica de la llei hipotecària. Aprovada per (PSPV-Compromís-EUPV) i amb les abstencions de PP i C's.

2.- I altra sobre el problema de l'infra finançament del País Valencià. Moció que als anys que porte he vist presentar a uns i a altres en termes similars. Ací l'explicació del nostre vot. Aprovada per (PSPV-Compromís-EUPV-PP)  amb l'abstenció de C's.

3.- Una altra moció del psoe amb motiu de la violència masclista, també va ser aprovada i s'accepta una esmena d'EUPV, per a afegir un punt. Aprovada per unanimitat amb l'esmena d'EUPV.

4.- Per últim, el cas de la moció per a declarar La Pobla poble acollidor per a l'ajuda als refugiats. Ací cal explicar que arribada la convocatòria del ple, ens varem trobar amb tres mocions de tres grups (EUPV-Compromís i PSPV) que plantejaven una moció molt semblant i varem entendre que era ridícul que férem tres debats i ens votarem tres vegades les mocions. Posat en contacte amb la resta de grups que havien presentat moció acordarem fer una moció conjunta que substituira les individuals. Així retirarem les nostres mocions per a presentar una conjunta per via d'urgència
A la nostra intervenció vaig haver d'explicar el com naix la moció conjunta. El company de C's no entenia per que no l'havíem cridat, i li explicarem que no ens juntarem a priori per a fer una moció conjunta, si no que vistes les tres iniciatives decidirem juntar-les, i no parlarem amb ningú més per que no hi havia cap iniciativa, de cap altre grup presentada. Aprovada per unanimitat.

Preguntes
En quant a les preguntes ... Volíem traslladar la preocupació per les males olors (però ho va fer abans el Sr. Sanchis), ací teniu la resposta i sobre el per que de la pujada de preu de l'aigua.

NOTA: A la propera comissió informativa (dijous), ens anuncien la presència de representants de l'empresa d'aigua per a aclarir qüestions. Informaré ... però fa un "tufo" !


No hay comentarios:

Publicar un comentario