martes, 21 de mayo de 2019

Eleccions municipals: Qui guanyarà? I com guanyarà?

És una reflexió personal:

Si hi ha alguna diferència destacada en aquestes eleccions municipals, front als últims processos electorals,és que en aquesta ocasió no hi ha la urgència d'un canvi de govern com sí sentíem la necessitat en les últimes legislatures.

En la meua opinió i en el de molta gent, era urgent fer fora del govern al PP, pq enteníem que les seues polítiques estaven portant a la ruina al poble i perjudicant als poblatans i poblatanes.
No desvele cap misteri, si afirme q eixa urgència ara no existeix i que de fet és molt difícil que en aquesta propera legislatura hi haja un canvi de govern. Ja se que açò dit des d'un partit que es presenta com a alternativa és extrany, però és la realitat que tots percibim. Ningú aposta pel canvi. 

Però el que sí que pot estar en discussió és si eixe govern, ho serà amb majoria absoluta o no. Majoria absoluta que li permitiria fer i desfer, sense necessitat d'arribar a acords, ni negociar les propostes.

I en això, si volem evitar la majoria absoluta, la candidatura d'EUPV és la millor opció. Una candidatura amb capacitat, que reuneix als primers llocs gent que ja han tingut experiència com a representants municipals (tres dels quatre primers llocs de la llista, l'ocupen persones que ja han sigut regidors en altres moments i que coneixen les tasques d'un Ajuntament) i que com a col.lectiu han demostrat saber aportar treball i idees, des de l'acord i la negociació, redundant en benefici de tots i de totes.

Es per això que pense que en aquestes eleccions EUPV és la millor opció. Aportem treball, idees i experiència, des de la nostra visió d'esquerres en benefici de la majoria social.

Feu aquesta reflexió abans de dicidir el vostre vot i ...  compartiu reflexió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario