viernes, 22 de enero de 2010

La Pobla Llarga entre els pijors ...

A la qua.

La premsa publica una notícia sobre els pobles MENYS eficients amb la execució dels projectes del Plan E (les famoses obres del Plan Zapatero).
Ho podeu vore entre altres llocs (fins i tot ho he vist al ABC!!) a http://www.newslacostera.com/xativa-entre-les-ciutats-valencianes-menys-eficients-amb-el-pla-e-en-no-acabar-9-dels-11-projectes-plantejats/

Si llegiu el tercer paragraf, enumera els 10 pijors pobles de TOTA VALÈNCIA. Diu ...

"El llistat de ciutats que menys han complit amb l’execució en els terminis previstos de tot el País Valencià l’encapçalen Paterna (l’Horta), Nules (la Plana Baixa) i la Nucia (la Marina Baixa) amb el 100% dels projectes prorrogats, després estan Silla (l’Horta) amb el 87,5%, Torrevella (el Baix Segura) i Benetússer (l’Horta) amb el 83,3%, Xàtiva amb el 81,8%, Asp (el Vinalopó Mitjà) amb el 80%, i la Pobla Llarga (la Ribera Alta) i Bétera (el Camp de Túria) amb el 75% incomplit."

Sense comentaris ...

2 comentarios:

  1. aixi esta el poble tot inacabat, i sobretot l'escola tots el dies anar a per els xiquets, en tota la vorera en obres ja fa un fum de temps q vergonya. i tambe hi ha q dir q la propaganda zapaterista de les obres posarla ai davant de l'escola aixo deuria estar prohibit dona mala imge q la posen en la serra!!!

    ResponderEliminar
  2. Home a la Serra? Amb l'impacte ambiental que això suposaria? Millor que se l'estalvien. .-)

    ResponderEliminar