jueves, 14 de enero de 2010

PER FI EL CAMP DE GESPA ARTIFICIAL

Tots sabeu la tabarra que em donat amb l'assumpte del camp de gespa artificial. Formava part del nostre programa i ho considere important, per les possibilitats que oferirà per a revitalitzar l'escola de futbol municipal.
En els últims temps els xiquets han anat desapareixent de la nostra escola i la PÈSSIMA visió al respecte del PP, ha anat destruint el que en altres temps ha segut motiu de goig, encontre, vivències i formació dels nostres xiquets.
I tota aquesta gestió amb l'agravant d'haver tingut un coordinador esportiu, a més del regidor d'esports. Es dir no una persona sino dos, dedicades a la gestió.
Sembla que quan més gent del PP junten, més mal són capaços de fer ... :-)

Per cert se me n'ha anat el fil !!! Tot açó era per a anunciar per fí una bona notícia. Hui la Diputació ha publicat la licitació de les obres per al camp de gespa artificial, de La Pobla Llarga i uns quants camps més de La Ribera.
Tenint en compte el temps de presentació d'ofertes i el que han de mantenir l'oferta, considere que en un plaç màxim de tres mesos poden estar començant les obres. Si ho acceleraren molt podria començar en un més i mig, però en tot cas estem parlant de disposar de camp per a la propera temporada.

Si no caguen res, és una bona notícia ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario