martes, 26 de enero de 2010

La Tasa del Fem puja un 23%

Sincerament ... un desastre de gestió econòmica és el que tenim a l'Ajuntament.

L'any passat el PP va pujar un fum d'impostos un 10,9%, i va dir que com que no es pujaven des de 2.005 feien la pujada de l'IPC del 2.006, 2.007 i 2.008 juntes.
Jo els vaig manifestar que això era una bogeria, que els impostos s'havien de mantenir estables amb, en tot cas, pujades moderades, però que aplicar el corresponent a tres anys de l'IPC tots junts, just en moments de crisi era tirar una maneta als poblatans ... però al coll.

Ara aquest any, després de la que ja tinguerem, en la taxa del FEM tornen a aplicar una pujada del 23%. Com podeu imaginar estem totalment en desacord amb aquestes mesures irracionals. En dos anys representa un 36,4% d'increment respecte del que es pagava en 2.008.

La realitat és que es pressuposta mal, a pesar de tots els avisos al respecte que els hem fet, no han sabut preveure el descens en els ingressos municipals, i no han adaptat les despeses de forma adequada, sobre tot en el 2.008 (a la espectativa de com es tanquen els numeros del 2.009).
Com que la mala previsió els ha generat un dèficit significatiu, tenen ara una certa obsesió recaudatòria que apliquen als veïns i veïnes de La Pobla Llarga, així que aneu amb compte!

Això sí, per a propaganda, butlletins fastuosos, sous innecessaris, etc. , si que hi ha diners.

2 comentarios:

  1. i per a inaguracions, vinets, i inventarse llocs de treball per a qui a ells els interes atambe hi han diners sempre!!

    ResponderEliminar
  2. I altres coses: Sols en festes de 2.009 pressupostaren uns 35.000 € i han gastat més de 50.000€.
    I en despeses jurídiques uns 18.000 €.

    Suma i sigue ...

    ResponderEliminar