miércoles, 6 de enero de 2010

L'Expedient del cementiri

Ja he pogut vore l'expedient i no m'ha aportat res que no sabera i haguera exposat en l'entrada del dia 15 de desembre.
En tot cas per a completar dire que l'empresa adjudicada finalment ha estat la que ja havia comencat l'obra (Conial), i les altres dos empreses convidades que han renunciat són:
Construcciones Oliva y Masso S.L.U. i Orsystem Obras Reunidas S.A.U.
Si accediu comprobareu que les dos empreses estan ubicades a Girona, mateix polígon i nau. Es dir tenen la mateixa raó social, comparteixen oficines, magatzem, telfs, etc.

Les invitacions i les renúncies, són dos escrits que no es sap com han sigut notificats. No existeix un fax, ni correu certificat, res d'això, ni tal sols registre d'eixida, ni d'entrada. La carta d'invitació dú la data del 25 de novembre i les de renúncia el 26, i a més el 26 la tècnica municipal ja havia redactat un informe sobre les renuncies.
Com vos he dit la ubicació de les empreses és Girona, així que no entenc com s'ha fet la notificació. Creieu que és una situació normal?

Estic segur que si portarem açò als tribunals, es demostraria que aquesta adjudicació és una xufla!!! Una farsa (m'estic referint al procediment), per a adjudicar l'obra a l'empresa que ells , pels motius que siga, havien decidit que tenia que fer l'obra. De moment em val per a demostrar que aquesta gent manipula les adjudicacions a empreses.
En aquest cas, no han sabut disimular-ho, però em fa pensar que, que no hauran fet altres vegades sense que puga'm controlar-ho?

6 comentarios:

  1. A la web de CONIAL:
    " A lo largo de 20 años en el sector, nos hemos especializado en la construcción de nichos “in situ” utilizando el sistema ORSYSTEM "
    Que justet, no?

    Altra cosa interessant: Pàgina 14 d'aquest enllaç:
    http://webspobles.ddgi.cat/sites/sils/Shared%20Documents/Ajuntament/ActesJuntesGovern/080303Cg.pdf

    Conial deu ser un "concessionari" d'aquesta gent de Girona?
    Je!! que van a donar-me una obra ací al costat, fes-me uns paperets les dos empreses de Girona i a correr.

    ResponderEliminar
  2. Molt interessant ... Supose que et refereixes a la pàgina 12, on es dona la feliç coincidència del trio calabera.
    Et podria dir més ... A l'expedient figuren unes còpies d'uns documents que són la oferta de les tres empreses (les mateixes) en una adjudicació d'un altre poble.
    Sí, com ho sents. A l'expedient hi ha una còpia de documents d'altre poble.
    Blanco y en botella ... Menuda Màfia!!!!

    ResponderEliminar
  3. dons als tribunal i que paguen tot el que estan fent. El mal ès que pagarà el poble com sempre, si pagaren el responsables OTRO GALLO CANTARIA!!!!!!!

    ResponderEliminar
  4. Anonim 1 contesta:
    entenc que vols dir Vicent: que a l'expedient de ací hi han documents d'un altre poble, que a saber pq estan ahi. Per quèeee, a nosaltres que ens interessa??? espere que al menys les renuncies, estiguen clarament referides a l'oferta del nostre poble i no siguen alguna falsificació ... i només faltava que CONIAL siga d'algú apegaet al partit que tots sabem.

    ResponderEliminar
  5. Tres cosetes per a respondre a aquests últims comentaris:
    1.- Lo dels tribunals, després de discutir-ho i per un estricte sentit de la responsabilitat, no crec que ho tirem endavant. Per a mi que un jutge no dubtaria en vore les manifestes irregularitats, però el problema és que l'obra esta finançada dins del Plan ZP i el que podria passar és que anulara l'adjudicació i el govern central li retirara la subvenció i conseqüentment el poble hauria de pagar l'obra de la seua butxaca.
    2.- Efectivament, no entenc per que estan ahí, com no siga per a utilitzar-los de referència per a alguna cosa. Es dir copiar coses d'un expedient d'altre poble. En principi vaig pensar que podrien utilitzar-se per a falsificar les renuncies, però no ho sembla. Les renuncies estan fetes amb paper i membret de les respectives empreses i signades a ma. Eixa és una altra qüestió, pq si haguera estat rebut per fax, es pot entendre que un fax s'envia d'anada i tornada en un mateix dia, però una carta escrita, com?
    3.- Lo de CONIAL i si és o no apegaet al partit, doncs això ja no ho se. L'obra sembla que li l'han adjudicada per decret, els motius ells els sabran.

    ResponderEliminar
  6. Al Registre Mercantil figura un tal Enrique Donato Doménech com a administrador únic. L'empresa Conial és d'Alberic i té un caiptal social de 3500 €.

    Pel que fa a tirar l'assumpte als tribunal, i entenent l'argumentació que planteges Vicent, no la compartisc. Al final una presumpta ilegalitat no va a exigir responsabilitats a ningú...la propaganda (BIM) farà la resta.

    Ànim a tothom,

    ResponderEliminar