miércoles, 20 de mayo de 2009

Acte Electoral Comarcal a Castelló

Qui vullga sumar-se, pot acudir a la seu d'EUPV del carrer Sant Pere, cap a les 19:45h i des d'allí farem cotxes per a anar.
La campanya per a les Europees comença la nit del dijous a divendres, i el primer dia de campanya EUPV ja fa l'acte comarcal de La Ribera Alta a Castelló de la Ribera.
Dia 22 a les 20:00h, a la Sala Polivalent (darrere de la Casa de la Cultura) de Castelló.
Intervindran la candidata Esther Lopez i la coordinadora Marga Sanz.

Qui vullga després es pot quedar a sopar "de Sobaquet".

És important que ens mobilitzem. EU demana a militants i simpatitzants que ens convirta'm en ciberagitadors. Ens veiem allí.

2 comentarios:

  1. Hola Vicent, un suggeriment amistós, he llegit els programes electorals del PP, PSOE i EU per les properes eleccions al Parlament Europeu i EU/IU és l'única opció política que defensa amb claredat "la neutralitat de la Xarxa", com que ets informàtic no cal que t'explique la importancia que aquest aspecte té dins del nou paradigma social, económic i global que ,en general, estem començant a veure i prendre'n consciencia. La Xarxa i la seua neutralitat juguen i jugaran un paper clau en el nou ordre històric i global que tot just ara estem començant a percebre. Som molts els que no tenim dubtes de que és un encert d'EU/IU apostar per la neutralitat de la Xarxa front a les presions que els lobbys (grups de pressió) del copyright i defensors del model econòmic clàssic (que tot just acaba de fer fallida com es demostra amb l'actual crisi i amb la ineficàcia de les mesures que es prenen des del Govern central i autonòmic,basades en resuscitar el mort que és ja el model clàssic de creixement econòmic), fan a Europa. Cal que expliqueu (exploteu) amb paciència, serenitat i molta pedagogia aquest aspecte "clau" del vostre programa electoral. Salutacions cordials, ànims i endavant.

    Rafa P.

    ResponderEliminar
  2. Doncs, en primer lloc, enhorabona per l'exercici realitzat. Ficar-se a comparar propostes, en uns temps en els que sembla més important un minut de TV que les alternatives que pugues oferir.

    En segon lloc, sembla coherent, no? Si lluitem per que la informació circule lliurement, per democratitzar els coneixements, en contra de les diferències socials, etc, si volem moure les decisions del àmbit exclusivament econòmic al social, no podem acceptar el control que els grups de pressió volen realitzar de la xarxa.
    Pel que es veu als països del nostre entorn, i per l'interés que demostren en controlar, està clar que tenim que lluitar.

    I per últim, no ens resulta fàcil arrivar a la gent (que t'he de dir, segur que ho saps massa bé). Ja saps "Si lluitem podem perdre, però si no lluitem ja hem perdut"

    Crec en el futur, crec que la tecnologia transformarà els nostres hàbits, crec que el potencial és enorme i que el món que deixem als nostres fills pot ser molt millor (o no). Lamentablement jo no podre comprovar-ho, sols puc intentar-ho.

    ResponderEliminar