jueves, 14 de mayo de 2009

Sorteig de Taules i Multes

El dimarts passat es va efectuar ple extraordinari per al sorteig de les meses electorals per a les properes europees del 7 de juny i per fi ens han fet cas!
El sorteig es va realitzar automàticament amb un programa informàtic que proporciona l'INE. Cinc minuts i solventat. Ara en breu es faran les notificacions de les persones agraciades.
Per altra banda m'agradaria fer una breu referència al conflicte de les multes de fa uns dies:
Per als que no ho sabeu, l'Ajuntament donà l'ordre de canviar de costat les plaques d'aparcament d'una sèrie de carrers, que tenen un canvi anual. Es dir igual que en alguns llocs trobeu plaques que indiquen que en un lloc del carrer s'estaciona en una quinzeza o altra, o en mesos parells, etc, ací es fa un canvi anual de plaques.
Els operaris procedeixen al canvi manat, i la polícia es avisada del canvi de plaques. Com la policia veu que els cotxes aparquen mal, doncs fa el seu treball (129 denúncies). Conseqüència, gent cabrejada, protestes massives i l'Alcalde retira les denúncies.
De veritat que es tan complicat de donar instruccions oportunes, per a que previ al canvi s'avise al veïnat afectat, es coloquen plaques mòbils, o altre tipus d'avís ? Però on tenen el cap ?
La qüestió es que aquesta nova mostra de treball mal fet dels governants que hem de patir, costa diners. Per que la perdua de temps del cos de policia, el cabreig dels veïns, el temps que han de dedicar a reclamacions, i sobretot la feïna que han d'assumir els funcionaris, fent i desfent le nefasta gestiò política, té un preu. Com els trages de Camps, vaja.

No hay comentarios:

Publicar un comentario